Intercom

Intercomsysteem installeren.

Deurcommunicatie is er in vele merken en systemen. Van een simpele één op één set voor een woning tot en met de meest complexe systemen voor woontorens en grote appartementcomplexen aan toe. Zeemanelektro heeft voor elk gebouw de passende oplossing.Voor standaard systemen in bijvoorbeeld appartementencomplexen kunnen wij vaste prijzen aanbieden die u in het menu aan de linkerkant kunt vinden.

Vaak is voor het installeren van een nieuw intercom systeem of voor het vervangen van een verouderd intercom systeem een werkopname het juiste begin van een passende offerte.

Deurcommunicatie met audio en video

Omdat Zeemanelektro al veel ervaring heeft met het installeren van intercom systemen weten we ook de voor en nadelen van systemen, een systeem waar Zeemanelektro een voorkeur voor heeft is het Bibus VOP systeem. Dit systeem heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Sommige systemen voor audio en video spreken voor zich. Zoals Bibus VOP voor grote, complexe gebouwen. Dit systeem voor deurcommunicatie leent zich voor 250 aansluitingen en 12 deur-posten per systeem met een onderlinge afstand van 600 meter. De flexibiliteit van Bibus VOP spreekt boekdelen. Zo kan de receptiecentrale moeiteloos 100 oproepen opslaan, een in-gesprek-aanduiding weergeven, overschakelen van dag- naar nachtstand, verlichting ontsteken en deuren ontgrendelen. Bibus kenmerkt zich door een zeer eenvoudige installatieopbouw en programmering, met een bekabeling van 2 omkeerbare aderparen naar de binnentoestellen. Flexibiliteit wil ook zeggen keuzevrijheid en gevoel voor stijl. Wat dat betreft heeft Bibus veel te bieden.Het systeem is geschikt voor zowel traditionele als digitale panelen.

Wilt u weten wat Zeemanelektro m.b.t. het installeren van een intercom installatie voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende en oriënterende kennismaking.