uneto-vni-fc-lid van

Lid van Uneto/Vni

Of u nu zonnepanelen koopt, een nieuwe groepenkast aanschaft of een nieuwe cv-ketel laat installeren: u rekent op een jarenlang probleemloos gebruik. Dat betekent niet alleen dat het product van uw keuze aan uw kwaliteitseisen moet voldoen. Maar ook dat de installatie en het onderhoud goed zijn geregeld. Als u kiest voor een bedrijf dat lid is van UNETO-VNI, weet u dat het met de garantie en kwaliteit wel goed zit.

Zeemanelektro heeft als erkend installateur bewust gekozen  aan de strenge eisen van branche-organisatie UNETO-VNI te voldoen. Met een bedrijf dat lid is van UNETO-VNI bent u als consument verzekerd van deskundig advies. Installateurs die bij UNETO-VNI zijn aangesloten, weten hoe ze met de juiste installatie uw comfort kunnen verhogen. En ook hoe ze kunnen zorgen voor jarenlang veilig en probleemloos gebruik ervan.

Van UNETO-VNI in de elektrotechnische “detailhandel” mag u verwachten dat zij u goed adviseren en beschikken over vakmanschap. De medewerkers houden hun kennis bij en zo zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn servicegericht.

Monteurs van Zeemanelektro volgen jaarlijks opleidingen en bijscholingscursussen om te blijven voldoen aan de strenge eisen van de branche-organisatie, maar bovenal om u de zekerheid te geven van een veilige elektrotechnische installatie!

Naast het lidmaatschap bij UNETO-VNI is Zeemanelektro ook landelijk erkend installateur bij KvINL (Kwaliteit voor Installaties Nederland) en hebben wij zegelrecht bij de landelijke netwerkbedrijven.