Eaton-Holec lege installatie kasten

Eaton lege modulaire verdeelkasten
Hieronder vindt u lege Eaton verdeelkasten. Met deze verdeelkasten heeft u een goede basis om een groepenkast naar eigen wens te maken. Ook zijn de kasten geschikt om uw bestaande groepenkast uit te breiden.

Wanneer u een groepenkast zonder installatie koopt, gaan we er vanuit dat u voldoende elektro-kennis heeft om de groepenkast zelf te plaatsen.

Wilt u een groepenkast inclusief installatie door een monteur van Zeemanelektro dan adviseren wij u een offerte op maat aan te vragen.

P/st

Eaton-Holec modulaire verdeelkast met 2 rijen

Een Eaton-Holec modulaire verdeelkast met 2 rijen is de meest gangbare basiskast voor groepenkasten t.b.v. woonhuizen. De verdeelkast heeft voldoende ruimte voor een groepenkast met 8 afgaande eindgroepen, zowel voor een 1-fase als een 3-fasen verdeelkast.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec modulaire verdeelkast met 1 rij

Een Eaton-Holec modulaire verdeelkast met 1 rij werd in het verleden wel gebruikt voor complete verdeelkasten t.b.v. woonhuizen, met de huidie eisen en wensen van bewoners is dit vaak te krap. De verdeelkast met 1 rij is ideaal om een te kleine groepenkast verder uit te breiden.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec modulaire verdeelkast smal 1 rij

Een smalle Eaton-Holec modulaire verdeelkast is een ideale verdeelkast om een bestaande groepenkast uit te breiden m.b.v. een eindgroep t.b.v. een elektrische kookplaat.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec modulaire verdeelkast met 1 rij 165mm

Deze Eaton-Holec verdeelkast is goed toepasbaar om bijvoorbeeld de hoofdschakelaar in te plaatsen zodat in de bovenliggende verdeelkast extra ruimte ontstaat om automaten en aardlekschakelaars te plaatsen.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec modulaire verdeelkast met 1 rij 110mm

Deze Eaton-Holec verdeelkast is goed toepasbaar om bijvoorbeeld de hoofdschakelaar in te plaatsen zodat in de bovenliggende verdeelkast extra ruimte ontstaat om automaten en aardlekschakelaars te plaatsen. Door de hoogte van 110mm neemt de kast minimale ruimte in.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec afdichtprofiel

Eaton-Holec afdichtprofielen worden gebruikt om de vrije ruimte in de verdeelkast op te vullen. De afdichtprofielen zijn eenvoudig met de hand of met een stanleymes op maat te maken.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec inzetstuk 4xPG21

Eaton-Holec inzetstuk t.b.v. het afdichten van de onderkant van de verdeelkast wanneer deze niet volledig op het meterbord kan worden geplaatst, deze inzetplaat bezit 4 uitbreekpoorten waarin een pakkingbus PG21 kan worden geplaatst.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec pakkingbus PG21

Eaton-Holec pakkingbus/wartel t.b.v. Eaton-Holec inzetstukken.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec verhogingsstuk / adapter

U creëert gemakkelijk extra aansluitruimte binnen de Systeem 55 groepenkast met het 55 mm verhogingstuk.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec tussen din rail adapter / verhogingsstuk

Eaton-Holec systeem 55 165mm verhogingsstuk met extra DIN-rail voor uitbreiding of andere DIN-modulaire componenten. Hiermee creëert u op een heel eenvoudige manier een extra rij t.b.v. uw verdeelkast.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel