Eaton Holec componenten

eaton-componenten
Eaton losse componenten
Op deze pagina vindt u Eaton componenten om i.c.m. een lege verdeelkast een groepenkast geheel naar eigen wens samen te stellen. Ook zijn de componenten geschikt om een bestaande groepenkast uit te breiden.

Wanneer u een groepenkast zonder installatie koopt, gaan we er vanuit dat u voldoende elektro-kennis heeft om de groepenkast zelf te plaatsen.

Wilt u een groepenkast inclusief installatie door een monteur van Zeemanelektro dan adviseren wij u een offerte op maat aan te vragen.

P/st

Eaton-Holec Installatieautomaat B16 2-polig

Installatieautomaat t.b.v. normale eindgroepen in uw nieuwe groepenkast. De B staat voor de uitschakelkarakteristiek en 16 staat voor de nominaalstroom van de automaat.
Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec Installatieautomaat C16 2-polig

Installatieautomaat t.b.v. een eindgroep waarin een toestel is opgenomen met een aanloopstroom zoals bijvoorbeeld een zaagtafel of slijptol. De C staat voor de  vertraagde uitschakelkarakteristiek en 16 staat voor de nominaalstroom van de automaat.
Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec installatieautomaat B20 2-polig

Installatieautomaat t.b.v. een eindgroep waarvoor een 16A installatieautomaat niet voldoende is. De B staat voor de snelle uitschakelkarakteristiek en 20 staat voor de nominaalstroom van de automaat. Doordat de automaat een nominaalstroom heeft van 20A wordt de maximale lengte van een 3x2.5qmm kabel of draad wel beperkt.
Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec installatieautomaat B25 2-polig

Installatieautomaat t.b.v. een eindgroep waarvoor een 20A installatieautomaat niet voldoende is. De B staat voor de snelle uitschakelkarakteristiek en 25 staat voor de nominaalstroom van de automaat. Doordat de automaat een nominaalstroom heeft van 25A wordt de maximale lengte van een 3x2.5qmm kabel of draad wel beperkt. Let bij het installeren dat u de juiste kabel gebruikt voor de juiste automaat.
Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec 2x230V installatieautomaat Kookgroep (elektrische kookplaat)

De installatieautomaat t.b.v. een elektrische kookplaat (inductie of keramisch). De kookgroep kan een elektrisch vermogen verwerken van 2x16x230= 7360 Watt. Deze automaat beveiligd in de meeste gevallen een perilex wandcontactdoos.
Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec 2x230V installatieautomaat B20

Deze 2x230V B20 installatieautomaat kan in totaal 2x20x230 = 9200 Watt nominaal vermogen verwerken. Let wel op de juiste kabeldiameter en kabellengte bij het installeren van deze vermogens. De installatieautomaat kan in sommige gevallen een goede keuze zijn bij het beveiligen van zonnepaneelinstallaties.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec Aardlekschakelaar 40A 2-polig

Een aardlekschakelaar 2-polig wordt meestal gebruikt in een 1-fase groepenkast, maar wanneer u 3 van deze aardlekschakelaars gebruikt i.c.m. een 4-polige hoofdschakelaar dan kunt u ook een groepenkast maken welke geschikt is voor een 1-fase en 3-fasen installatie.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec Aardlekschakelaar 40A 4-polig

Een aardlekschakelaar 4-polig wordt meestal gebruikt in een 3-fasen groepenkast, achter een 4-polige aardlekschakelaar kunnen zowel 2-polige installatie-automaten alswel 4-polige installatie-automaten (krachtgroepen) worden geplaatst.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec Installatie-automaat B16 4-polig (krachtgroep)

Een installatie-automaat B16 4-polig is bedoelt voor een toestel waarvoor 400V (krachtstroom) nodig is. Veel kooktoestellen zowel inductie als keramisch zijn geschikt om door deze automaat te worden beveiligd. Ook sauna's en jacuzzi's zijn vaak ontworpen voor een 3-fasen installatie-automaat.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec Installatie-automaat C16 4-polig (krachtgroep)

Een installatie-automaat C16 4-polig is bedoelt voor een toestel met elektromotor waarvoor 400V (krachtstroom) nodig is, de C staat voor een vertraagde afvalkarakteristiek, dit is nodig omdat een elektromotor bij het opstarten een piekstroom heeft.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec Beltransformator

Een Eaton-Holec beltransformator is nodig als voeding voor de belinstallatie, een volledige belinstallatie bestaat uit de beltransformator i.c.m. een beldrukker met een bel of gong. De beltransformator heeft een uitgaande spanning van 8V met een meximale stroomafname van 1A.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec 230V Modulaire contactdoos

Een Eaton-Holec beltransformator is de ideale uitbreiding wanneer u de router of modem van het internet in de meterkast heeft staan, met deze uitbreiding heeft u altijd een mogelijkheid van een 230V voeding in de groepenkast / meterkast. Afhankelijke van de beschikbare ruimte zijn er meerdere contactdozen in één groepenkast te installeren.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec Aardlekautomaat B16 4-polig (krachtgroep)

Een aardlekautomaat B16 4-polig is bedoelt voor een toestel waarvoor 400V (krachtstroom) nodig is. Veel kooktoestellen zowel inductie als keramisch zijn geschikt om door deze automaat te worden beveiligd. Ook sauna's en jacuzzi's zijn vaak ontworpen voor een 3-fasen installatie-automaat. Een aardlekautomaat is een installatieautomaat met aardlekschakelaarfunctie, het voordeel hiervan is dat bij een kortsluiting alleen de groep uitschakelt waarin de fout zich bevindt.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec Aardlekautomaat C16 4-polig (krachtgroep)

Een aardlekautomaat C16 4-polig is bedoelt voor een toestel waarvoor 400V (krachtstroom) nodig is. Veel kooktoestellen zowel inductie als keramisch zijn geschikt om door deze automaat te worden beveiligd. Ook sauna's en jacuzzi's zijn vaak ontworpen voor een 3-fasen installatie-automaat. Een aardlekautomaat is een installatieautomaat met aardlekschakelaarfunctie, het voordeel hiervan is dat bij een kortsluiting alleen de groep uitschakelt waarin de fout zich bevindt.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec Aardlekautomaat B16 2-polig (krachtgroep)

Een aardlekautomaat is een installatieautomaat met aardlekschakelaarfunctie, het voordeel hiervan is dat bij een kortsluiting alleen de groep uitschakelt waarin de fout zich bevindt.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec Aardlekautomaat C16 2-polig (krachtgroep)

Een aardlekautomaat is een installatieautomaat met aardlekschakelaarfunctie, het voordeel hiervan is dat bij een kortsluiting alleen de groep uitschakelt waarin de fout zich bevindt. Deze uitvoering heeft een C-karakteristiek, hierdoor valt de automaat vertraagd af bij het aanlopen van motoren.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

Eaton-Holec geïsoleeerde doorverbindingen installatie-automaten

Eaton-Holec geïsoleerde doorverbindingen gebruik je om meerdere installatie-automaten met elkaar op een eenvoudige manier te koppelen.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel