ABB Hafonorm lege installatie kasten

ABB Hafonorm HLD11 Lege groepenkast Verticaal

Lege ABB Hafonorm installatiekast. Ideale kast voor uitbreiding van een bestaande groepenkast. De verdeelkast is voorzien van een 70 mm sleuf.

ABB Hafonorm HLD11 10 MODULE Lege groepenkast Horizontaal

Lege ABB Hafonorm installatiekast. De basiskast voor een groepenkast voor een huis of appartement. De groepenkast is door 1 rij met Din rail eenvoudig op maat te maken door het plaatsen van losse ABB Hafonorm componenten. De breedte van de sleuf is 177mm.

ABB Hafonorm HLD22 Lege groepenkast met 1 rij

Lege ABB Hafonorm installatiekast. De basiskast voor een groepenkast voor een huis of appartement. De groepenkast is door 1 rij met Din rail eenvoudig op maat te maken door het plaatsen van losse ABB Hafonorm componenten

ABB Hafonorm HLD22B/1 Busboard Lege groepenkast met 1 rij

Lege 1-Fase ABB Hafonorm Busboard installatiekast. De basiskast voor een groepenkast voor een huis of appartement. De groepenkast is door 1 rij met Din rail eenvoudig op maat te maken door het plaatsen van losse ABB Hafonorm componenten. Door het Busboard systeem plaatst u de componenten door deze op de rails te klikken, hierdoor is bedraden niet nodig.

ABB Hafonorm HLD22B/3 Busboard Lege groepenkast met 1 rij

Lege 3-Fasen ABB Hafonorm Busboard installatiekast. De basiskast voor een groepenkast voor een huis of appartement. De groepenkast is door 1 rij met Din rail eenvoudig op maat te maken door het plaatsen van losse ABB Hafonorm componenten. Door het Busboard systeem plaatst u de componenten door deze op de rails te klikken, hierdoor is bedraden niet nodig.

ABB Hafonorm HLD33 Lege groepenkast met 2 rijen

Lege ABB Hafonorm installatiekast. De basiskast voor een groepenkast voor huis of klein bedrijf. De groepenkast is door 2 rijen met Din rails eenvoudig op maat te maken door het plaatsen van losse ABB Hafonorm componenten.

ABB Hafonorm HLD33B/1 Busboard Lege groepenkast met 2 rijen

Lege 1-Fase ABB Hafonorm Busboard installatiekast. De basiskast voor een groepenkast voor een woonhuis of klein bedrijfspand. De groepenkast is door 2 rijen met Din rail eenvoudig op maat te maken door het plaatsen van losse ABB Hafonorm componenten. Door het Busboard systeem plaatst u de componenten door deze op de rails te klikken, hierdoor is bedraden niet nodig.

ABB Hafonorm HLD33B/1 Busboard Lege groepenkast met 2 rijen

Lege 3-Fasen ABB Hafonorm Busboard installatiekast. De basiskast voor een groepenkast voor een woonhuis of klein bedrijfspand. De groepenkast is door 2 rijen met Din rail eenvoudig op maat te maken door het plaatsen van losse ABB Hafonorm componenten. Door het Busboard systeem plaatst u de componenten door deze op de rails te klikken, hierdoor is bedraden niet nodig.