ABB Hafonorm lege installatie kasten

P/st

ABB Hafonorm HLD11 Lege groepenkast Verticaal

Lege ABB Hafonorm installatiekast. Ideale kast voor uitbreiding van een bestaande groepenkast. De verdeelkast is voorzien van een 70 mm sleuf.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

ABB Hafonorm HLD11 10 MODULE Lege groepenkast Horizontaal

Lege ABB Hafonorm installatiekast. De basiskast voor een groepenkast voor een huis of appartement. De groepenkast is door 1 rij met Din rail eenvoudig op maat te maken door het plaatsen van losse ABB Hafonorm componenten. De breedte van de sleuf is 177mm.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

ABB Hafonorm HLD22 Lege groepenkast met 1 rij

Lege ABB Hafonorm installatiekast. De basiskast voor een groepenkast voor een huis of appartement. De groepenkast is door 1 rij met Din rail eenvoudig op maat te maken door het plaatsen van losse ABB Hafonorm componenten
Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

ABB Hafonorm HLD22B/1 Busboard Lege groepenkast met 1 rij

Lege 1-Fase ABB Hafonorm Busboard installatiekast. De basiskast voor een groepenkast voor een huis of appartement. De groepenkast is door 1 rij met Din rail eenvoudig op maat te maken door het plaatsen van losse ABB Hafonorm componenten. Door het Busboard systeem plaatst u de componenten door deze op de rails te klikken, hierdoor is bedraden niet nodig.
Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

ABB Hafonorm HLD22B/3 Busboard Lege groepenkast met 1 rij

Lege 3-Fasen ABB Hafonorm Busboard installatiekast. De basiskast voor een groepenkast voor een huis of appartement. De groepenkast is door 1 rij met Din rail eenvoudig op maat te maken door het plaatsen van losse ABB Hafonorm componenten. Door het Busboard systeem plaatst u de componenten door deze op de rails te klikken, hierdoor is bedraden niet nodig.
Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

ABB Hafonorm HLD33 Lege groepenkast met 2 rijen

Lege ABB Hafonorm installatiekast. De basiskast voor een groepenkast voor huis of klein bedrijf. De groepenkast is door 2 rijen met Din rails eenvoudig op maat te maken door het plaatsen van losse ABB Hafonorm componenten.
Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

ABB Hafonorm HLD33B/1 Busboard Lege groepenkast met 2 rijen

Lege 1-Fase ABB Hafonorm Busboard installatiekast. De basiskast voor een groepenkast voor een woonhuis of klein bedrijfspand. De groepenkast is door 2 rijen met Din rail eenvoudig op maat te maken door het plaatsen van losse ABB Hafonorm componenten. Door het Busboard systeem plaatst u de componenten door deze op de rails te klikken, hierdoor is bedraden niet nodig.
Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

ABB Hafonorm HLD33B/1 Busboard Lege groepenkast met 2 rijen

Lege 3-Fasen ABB Hafonorm Busboard installatiekast. De basiskast voor een groepenkast voor een woonhuis of klein bedrijfspand. De groepenkast is door 2 rijen met Din rail eenvoudig op maat te maken door het plaatsen van losse ABB Hafonorm componenten. Door het Busboard systeem plaatst u de componenten door deze op de rails te klikken, hierdoor is bedraden niet nodig.
Levertijd:1-3 Dagen
Bestel