Hager Vision lege installatiekasten

hager-ledige-kasten

Hieronder vindt u lege Hager verdeelkasten. Met deze verdeelkasten heeft u een goede basis om een groepenkast naar eigen wens te maken. Ook zijn de modulaire verdeelkasten geschikt om uw bestaande groepenkast uit te breiden.

Wanneer u een groepenkast zonder installatie koopt, gaan we er vanuit dat u voldoende elektro-kennis heeft om de groepenkast zelf te plaatsen.

Wilt u een Hager groepenkast inclusief installatie door een monteur van Zeemanelektro dan adviseren wij u een offerte op maat aan te vragen.

P/st

VKS21 Hager Vision Verdeelkast met 1 rij

Een Hager Vision modulaire verdeelkast met 1 rij werd in het verleden wel gebruikt voor complete verdeelkasten t.b.v. woonhuizen, met de huidige eisen en wensen van bewoners is dit vaak te krap. De verdeelkast met 1 rij is ideaal om een te kleine groepenkast verder uit te breiden.
Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/st

VKS22S Hager Vision Verdeelkast met 2 rijen

Een Hager Vision modulaire verdeelkast met 2 rijen is de meest gangbare basiskast voor groepenkasten t.b.v. woonhuizen. De verdeelkast heeft voldoende ruimte voor een groepenkast met 8 afgaande eindgroepen, zowel voor een 1-fase als een 3-fasen verdeelkast.
Levertijd:1-3 Dagen
Bestel

Hager 8-voudige buisklem wand VISION

Hager VKS81T stapelbare 8-voudige buisklemmenstrook voor boven de groepenkast.

Levertijd:1-3 Dagen
Bestel
P/ST

Vision Buisinzetstuk

Hager Vision zadel halve beugel, kunststof, zwart, diameter 16-19mm
Levertijd:1-3 Dagen
Bestel