Attema groepenkasten

attema-merk-groepenkast

Sinds de start van nieuwegroepenkast.nu hebben wij drie A-merken aangeboden en geïnstalleerd Hager Holec en ABB. Naast deze drie merken houden wij altijd de markt in de gaten voor topkwaliteit merken welke innovatief zijn en ook met de prijzen meekunnen. Vanaf januari 2011 hebben wij het merk Attema aan onze lijst met voorkeursmerken toegevoegd.

De groepenkasten van Attema zijn te herkennen aan vele innovatieve kenmerken waardoor het voor een elektrotechnisch installateur een ordelijke kast is om te installeren. De kasten worden aangeduid met Click-mate, hierbij de voordelen zoals ook Zeemanelektro deze ervaart:

Met de Click-mate XL Plus biedt Attema extra installatieruimte en ultiem installatiegemak. Dankzij een grotere afstand van de DIN-rails kunnen draden er gemakkelijker onderdoor worden gevoerd. Iedere groepenkast beschikt over 18 uitvoeren die zowel geschikt zijn voor 16 als voor 19 mm buis.

Het Click-mate XL Plus systeem en het bijbehorende assortiment kenmerken zich door een vernuftig concept waarin snelle installatie centraal staat: van just-in-time levering tot en met de slimme verpakking die is afgestemd op de montagevolgorde.

De Click-mate XL Plus onderscheidt zich door een strak ontwerp en aandacht voor details. Ook in de afwerking komt dit tot uitdrukking. De unieke kapconstructie kan in een handomdraai worden bevestigd. Dankzij de speciale sluitclips hoeft de kap slechts aan te worden gedrukt.

De Click-mate XL Plus: eenvoudiger kan bijna niet !