ABB Groepenkasten

abb-merk-groepenkast

Zeemanelektro installeert groepenkasten van alle A-merken zoals Holec, ABB en Hager.

A-merk kwaliteit, gemakkelijk uit te breiden en installatie door een installateur zo snel en eenvoudig mogelijk maken! Dat is de basisgedachte achter het modulaire Hafonorm-kastenprogramma van ABB. De kasten bieden een logische indeling en staan garant voor een eenvoudige werkwijze. Installeren verloopt soepeler en sneller. Tel uit uw winst.

Automatisch

Een belangrijk onderdeel van het ABB Hafonorm-programma is het Busboard®. Deze revolutionaire techniek draagt bij aan groot installatiegemak. De monteurs van Zeemanelektro hebben allemaal een producttraining bij ABB gehad om alle voordelen uit het Busboard systeem te halen. Als u bijvoorbeeld een standaard voorraadkast bestelt, dan hoeft u alleen nog de benodigde componenten bij te klikken. De steekcontacten maken automatisch contact. Snel en handig! De kast is ook na ingebruikname altijd eenvoudig uit te breiden met extra licht-, fornuis- of kookgroepen. Bovendien zijn alle flexomaten nu uitgerust met schroefloze contacten aan de afgaande zijde. Hierdoor hoeft u de draad alleen maar te steken om hem aan te sluiten. Resultaat: een zeer vlotte installatie.

Nieuw Busboard®

Het nieuwe 1-fase, 3 split Busboard® dat wordt toegepast in kasten met drie aardlekschakelaars, zorgt voor extra overzicht. U plaatst de aardlekschakelaars onderin de kast en de automaten bovenin. Dankzij deze werkwijze maakt u een logische indeling. De kast blijft dus overzichtelijk. Handig en eenvoudig.

Zeemanelektro kent alle voordelen van het Busboard systeem van ABB

Hafonorm-voorraadkast

Met de voorraadkasten uit het Hafonorm-programma maakt u snel een installatiekast op maat. Installeren zo gemakkelijk mogelijk maken! Dat is de basisgedachte achter het modulaire Hafonorm-kastenprogramma van ABB. De kasten bieden een logische indeling en staan garant voor een eenvoudige werkwijze. Installeren verloopt soepeler en sneller. Tel uit uw winst. Of het nu gaat om projecten op het gebied van renovatie, uitbreiding of nieuwbouw. U bestelt het aantal benodigde voorraadkasten en op locatie maakt u ze op maat. Precies volgens de woonwensen van de eindgebruiker. Dat werkt een stuk sneller dan het bestellen van een complete kast. Deze eenvoudige werkmethode is mede mogelijk dankzij die unieke Busboard®-techniek. Kortom, het Hafonormprogramma biedt u vele voordelen. Met uitstekende contacten gaat installeren immers sneller.

‘Slim en snel renoveren’

Met de renovatie-aansluitset

Renovatie van bestaande woningen en bedrijfsgebouwen is dé trend in Nederland. En elektrotechniek speelt hierbij een belangrijke rol. Onlangs is de ABB brochure ‘Slim en snel renoveren’ uitgekomen. Vol met waardevolle informatie over installatiemateriaal voor woningrenovatie.

Renovatie-aansluitset

Een nieuw product uit deze brochure is de renovatie-aansluitset. Is bij het plaatsen van een nieuwe groepenkast de bedrading vanaf het meterbord naar de groepenkast te kort geworden? Maakt u dan gebruik van de renovatie-aansluitset! Een handige verlengset die bestaat uit draad en klemmen. De verlengde bedrading wordt aangesloten op de klemmen onderin de groepenkast. Van daaruit kan er met twee draden worden afgemonteerd op de hoofdschakelaar.

Wilt u meer informatie m.b.t. ABB groepenkasten kijk dan op http://www.abb.nl/connect