ICU Laadvoorzieningen

logo-icu

ICU staat voor Integrated Charging Unit en biedt technologisch hoogwaardige producten voor het opladen van de elektrische auto. De hightech oplaadpunten van ICU zijn meer dan een stopcontact alleen. Ze zijn intelligent, communiceren en kijken om zich heen. Onder andere naar de auto, het elektriciteitsnet en computersystemen.

Met de slimme oplaadpunten van ICU bent u daarom voorzien van alle nodige functionaliteiten en voorbereid op de toekomst. Dankzij de eigen ontwikkeling van soft- en hardware, productie en jarenlange ervaring mag ICU met recht een expert worden genoemd wanneer het gaat om oplaadvoorzieningen.

ICU heeft oplaadpunten voor een brede reeks toepassingen zoals thuis, op de zaak of in het openbare terrein. Of u nu kiest voor een compacte laadvoorziening of een lader met uitgebreide mogelijkheden, u bent altijd gegarandeerd van technologisch vooruitstrevende producten om uw elektrische auto zo eenvoudig en snel mogelijk op te laden. Solide kwaliteit en hightech oplaadpunten, dat is waar ICU voor staat.

 

ICU staat voor hoogwaardige en geavanceerde producten voor het opladen van de elektrische auto en biedt hiervoor een complete reeks laadvoorzieningen. Dankzij een grote bron aan kennis over het elektriciteitsnet en het opladen van elektrische auto's, levert ICU laadpunten die voldoen aan alle relevante normen. De laadvoorzieningen worden ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland en zijn getest met alle vooraanstaande automerken. Met ICU bent u dus gegarandeerd van kwalitatief hoogstaande, gebruiksvriendelijke en optimaal betrouwbare laadpunten.

De lijn laadstations van ICU omvat producten voor thuis, op de zaak, in parkeergarages en het openbare terrein. Met een grote verscheidenheid aan functionaliteiten is voor elke situatie en ieder gewenst vermogen wel een geschikte laadvoorziening beschikbaar. Bekijk hieronder het complete productoverzicht en ontdek welk laadpunt perfect past bij uw laadwensen.

Downloads ICU:

Laadvoorzieningen voor elektrische voertuigen