verlichting

Verlichting

Goede verlichting is belangrijk. Of het nu een woonhuis, openbaar gebouw, school of industriële omgeving verlicht. Verlichting beïnvloedt de sfeer, productiviteit en veiligheid.

De laatste jaren krijgen opdrachtgevers en eindgebruikers ook steeds meer belangstelling voor licht in relatie tot gezondheid, productiviteit en energiegebruik.

Energie besparen met verlichting.

Verlichting zorgt voor 14% van al het elektriciteitsverbruik in Nederland. Met handige verlichtingsoplossingen kan hierop zo’n 40% worden bespaard. Soms kan deze besparing zelfs oplopen tot 70%. Dat vermindert de CO2-uitstoot en bespaart veel geld. Zeemanelektro heeft veel kennis met verlichting, wij denken graag met u mee welke positieve effecten verlichting in uw situatie kan brengen.

Beter presteren met de juiste verlichting.

Een goed verlichtingplan zorgt voor beter zicht, betere oriëntatie, minder oogvermoeidheid en minder ongevallen. Het verhoogt de concentratie en reactiesnelheid. Dit is van belang op de werkplek, maar ook in (bijvoorbeeld) scholen is goede verlichting ontzettend belangrijk. Bij het ontwerpen van een goede verlichtinginstallatie wegen vele punten mee, Zeemanelektro heeft door de vele ervaring met verlichting veel kennis om een goed verlichtingsplan op te stellen.

Goede verlichting zorgt voor gezondheid.

Intelligente verlichting versterkt onze biologische klok. Hierdoor slapen we ’s nachts goed en functioneren we overdag beter. In zorginstellingen kan hiervan handig gebruik worden gemaakt.

Verlichting bij Zeemanelektro

Bij Zeemanelektro kunt u terecht voor alles op het gebied van verlichting. Wij helpen u met:

Een zeer compleet assortiment

Ondersteuning door de lichtspecialisten van Zeemanelektro

Ondersteunende kennis en (product)informatie

 

Met Led-verlichting haalt u een hoog rendement, hierboven ziet u het verschil tussen een halogeen spot van 35W in vergelijk met een led-spot van 6.5W

Vragen over verlichting?

Op onze website vindt u vele mogelijkheden m.b.t. verlichting, echter is goede verlichting voor elk bedrijf of woonhuis maatwerk. Wij helpen u graag bij uw verlichtingsplan. Neemt u dus gerust contact op met Zeemanelektro.