Over ons

Topkwaliteit elektrowerk tegen vaste lage prijzen!

Zeemanelektro is een SEI erkend installatiebedrijf en lid van Uneto/Vni die tegen vaste scherpe prijzen uw benodigde elektrische installatie kan installeren, uitbreiden of aanpassen.

Van een groepenkast vervanging bij u thuis tot een complete bedrijfsinstallatie, wij verzorgen en onderhouden uw complete elektrische installatie.

Zeemanelektro besteed veel aandacht aan de vragen en wensen van de klant, e-mail is bij Zeemanelektro favoriet in het contact met de klanten. De meeste opdrachten beginnen bij een oriënterend  mailtje met vragen over zijn of haar situatie. Hierop antwoorden wij met onze visie en vaak nog wat extra vragen, na een aantal keren over en weer te e-mailen kunnen wij in de meeste situaties al een vaste prijs aanbieden voor het verlangde elektrowerk.

Natuurlijk blijven er altijd elektro klussen over waarbij het beter is om de situatie ter plaatse met de klant te bespreken, de vakmensen van Zeemanelektro komen dan ook graag bij u langs om de situatie ter plaatse op te nemen.

Tevens ontvangen wij klanten van harte in onze vestiging te Nieuw-Amsterdam / Emmen, en of het dan gaat om een enkel stopcontact of een complete elektro-installatie is ons om het even.

Wij zijn u graag van dienst!