Lid van Techniek Nederland

Of u nu zonnepanelen koopt, een nieuwe groepenkast aanschaft of een nieuwe cv-ketel laat installeren: u rekent op een jarenlang probleemloos gebruik. Dat betekent niet alleen dat het product van uw keuze aan uw kwaliteitseisen moet voldoen. Maar ook dat de installatie en het onderhoud goed zijn geregeld. Als u kiest voor een bedrijf dat lid is van Techniek Nederland, weet u dat het met de garantie en kwaliteit wel goed zit.


Zeemanelektro heeft als erkend InstallQ installateur bewust gekozen  aan de strenge eisen van branche-organisatie Techniek Nederland te voldoen. Met een bedrijf dat lid is van Techniek Nederland bent u als consument verzekerd van deskundig advies. Installateurs welke bij Techneik Nederland zijn aangesloten, weten hoe ze met de juiste installatie uw comfort kunnen verhogen en ook hoe ze kunnen zorgen voor jarenlang veilig en probleemloos gebruik ervan.

Van Techniek Nederland in de elektrotechnische “detailhandel” mag u verwachten dat zij u goed adviseren en beschikken over vakmanschap. De medewerkers houden hun kennis bij en zo zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn servicegericht.

Monteurs van Zeemanelektro volgen jaarlijks opleidingen en bijscholingscursussen om te blijven voldoen aan de strenge eisen van de branche-organisatie, maar bovenal om u de zekerheid te geven van een veilige elektrotechnische installatie.

Naast het lidmaatschap bij Techniek Nederland is Zeemanelektro ook landelijk erkend installateur bij InstallQ, en hebben zegelrecht bij de landelijke netwerkbedrijven.