Zeemanelektro gemeenschap

Zeemanelektro.nl is opgericht op 1 oktober 2008 door Sietse Zeeman. Hoewel het bedrijf toen is begonnen als eenmanszaak, zijn wij inmiddels gegroeid tot een volwaardig bedrijf. Hierdoor is het bedrijf inmiddels ook gesplitst in vier verschillende afdelingen waarbij iedere afdeling zich specialiseert voor een bepaalde doelgroep klant. Op deze pagina vindt u een overzicht van de bedrijfsonderdelen van Zeemanelektro.nl.


Zeemanelektro.nl is de overkoepelende tak van het bedrijf. Hier kunt u bijvoorbeeld terecht voor het aanleggen van elektra om elektrisch te kunnen koken en diverse andere elektrawerkzaamheden. Omdat Zeemanelektro.nl zegelrecht heeft bij alle netwerkbedrijven in Nederland mogen en kunnen wij alle gewenste elektrawerkzaamheden in heel Nederland uitvoeren.


Nieuwegroepenkast.nu is een afdeling van Zeemanelektro.nl die zich heeft gespecialiseerd in het plaatsen van nieuwe groepenkasten. Vele huizen in Nederland maken nog gebruik van de ouderwetse en vaak onveilige stoppenkast. De vakmensen van Nieuwegroepenkast.nu helpen u met het kiezen van uw nieuwe groepenkast en zorgen voor een vakkundige installatie bij u thuis volgens de NEN 1010.


Zeemanzonnepanelen.nl is een afdeling van Zeemanelektro.nl die zich heeft gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Steeds meer huishoudens in Nederland maken gebruik van zonnepanelen. Via Zeemanzonnepanlen.nl bent u verzekerd van de hoogste rendementen door de beste panelen en worden uw panelen vakkundig geplaatst door een InstallQ erkend installateur.


Zeemanlaadpalen.nl is een afdeling van Zeemanelektro.nl die zich heeft gespecialiseerd in het plaatsen van laadpalen voor een elektrische auto. Het aantal elektrische auto's neemt toe en daarom zijn er steeds meer laadpalen nodig. Met een laadpaal installatie door Zeemanlaadpalen.nl weet u zeker dat een Techniek Nederland installateur ervoor zorgt dat uw elektrische auto altijd snel en veilig zal laden.