Erkend SBB leerbedrijf

sbb_erkend_leerbedrijf_elektro_zeemanelektro

Zeemanelektro hecht veel waarde aan het opleiden en begeleiden van nieuwe vakmensen in de elektrotechniek.De Wet educatie beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv). Erkende leerbedrijven zoals Zeemanelektro  zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden levert Zeemanelektro een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Als praktijkopleider is Zeemanelektro het eerste aanspreekpunt voor de student. Zeemanelektro zorgt voor een leeromgeving waarin de student zo veel mogelijk elektro praktijksituaties meemaakt die hij ook zal tegenkomen in het beroep waarvoor hij wordt opgeleid.

Zeemanelektro heeft als UNETO-VNI installateur voor mbo studenten alle middelen in huis om het vak elektrotechniek zo breed mogelijk te beleven, en waarmee hij of zij na het einde van het opleidingstraject een grote kans heeft op een mooie carrière in de elektrotechniek. Dit kan bij Zeemanelektro zijn of bij één van de vele mooie collega bedrijven van Zeemanelektro.