Elektrische auto's laden

Energiebesparing, reductie van CO2-uitstoot, maatschappelijk verantwoord ondernemen – de behoefte aan duurzame vervoersoplossingen groeit. Alle grote autofabrikanten verkopen inmiddels elektrische en hybride auto’s en het aantal elektrische fietsen in ons land ligt ver boven 1 miljoen.


Ons eMobility assortiment

Zeemanelektro biedt complete laadoplossingen voor elke situatie. Zo leveren wij laadstations voor woongebouwen, horeca, winkelcentra, hotels, kantoren en overige publieke gebouwen. Daarnaast leveren wij ook alle producten die u nodig heeft voor installatie en onderhoud van een laadsysteem: van accessoires tot grondkabels en aansluitmaterialen en van simpele laadmogelijkheid tot geavanceerde totaaloplossingen. Op deze pagina vindt u een visuele weergave van de mogelijkheden en de verschillende producten in ons eMobility assortiment.


Offerte op maat

Ondanks dat Zeemanelektro vaste prijzen hanteert voor het installeren van een laadpaal, blijft iedere locatie uniek. Twijfelt u over de plaats van de laadpaal of de manier waarop deze gemonteerd moet worden ? Dan kunt u een vrijblijvende offerte op maat bij ons aanvragen. Wij zullen dan de situatie komen bekijken en u adviseren in de voor u beste keuze.