Elektrische auto's laden

Of het nu voor thuisgebruik of op kantoor is, Zeemanelektro.nl biedt uitgebreide laadoplossingen die aan elke behoefte voldoen. We voorzien in laadpalen voor diverse omgevingen zoals woongebouwen, horecagelegenheden, winkelcentra, hotels, kantoren en andere openbare gebouwen. Bovendien leveren wij een breed scala aan producten voor de installatie en het onderhoud van laadsystemen, variërend van accessoires tot grondkabels en aansluitmaterialen. Bij ons vindt u zowel eenvoudige laadopties als geavanceerde totaaloplossingen.


Waarom een laadpaal via Zeemanelektro.nl?

  • 100% zekerheid: InstallQ erkend installateur en lid van Techniek Nederland;
  • Zegelrecht bij alle netwerkbedrijven in Nederland;
  • Volledig verzorgde installatie bij u thuis met alleen de beste laadpalen;
  • 24 uurs service voor geheel Nederland met de beste garanties en voorwaarden;
  • 100% klanttevredenheid: Betaling nadat het werk volledig is afgerond zonder aanbetaling vooraf;
  • Aanvullende elektrawerkzaamheden kunnen ook door ons worden uitgevoerd.

Uw nieuwe elektrische laadpaal direct door ons laten plaatsen?


Scherpe prijzen zonder verrassingen

Zeemanelektro.nl levert topkwaliteit installaties met een duidelijke communicatie naar de klant. Door onze strakke werkwijze kunnen wij u een scherpe prijs garanderen waarvoor uw installatie volledig wordt verzorgd. Geen onduidelijkheid van te voren of verrassingen achteraf. U kunt meer over onze werkwijze vinden door op onderstaande link te klikken:


Erkend installateur met zegelrecht

Zeemanelektro.nl is InstallQ erkend installateur en tevens lid van Techniek Nederland. Wij hebben zegelrecht en mogen daardoor in tegenstelling tot verschillende andere laadpalen installateurs de zegel van uw netwerkbedrijf verbreken. Hierdoor kunnen wij naast het installeren van uw laadpaal ook direct uw ouderwetse stoppenkast vervangen voor een nieuwe groepenkast. Hierdoor kunnen wij u een volledig verzorgde en tevens veilige elektrische installatie garanderen na afloop van de installatie. Benieuwd naar ons volledige groepenkasten programma? Kijkt u dan eens op Nieuwegroepenkast.nu.


Een laadpaal in combinatie met een nieuwe groepenkast?


Deskundig advies

Twijfelt u wat er nodig is om uw auto snel en veilig te laten laden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De vakmensen van Zeemanelektro.nl zullen u dan vakkundig adviseren en samen met u meedenken om tot de voor u ideale oplossing te komen waardoor uw auto maximaal kan laden zonder overbelasting te veroorzaken.