De werkwijze van Zeemanelektro.nl voor elektrisch laden

Om al zijn klanten optimaal van dienst te zijn heeft Zeemanelektro.nl zijn eigen werkwijze voor het installeren van laadpalen ontwikkeld. Doordat wij onderstaande stappen voor al onze klanten doorlopen komen u en onze monteurs niet voor verrassingen te staan en heeft u gegarandeerd de beste oplossing voor uw situatie.


Stap 1 - De offerte aanvraag

Bent u geïnteresseerd in een laadpaal voor uw elektrische auto? Dan bent u bij Zeemanelektro.nl aan het juiste adres. U kunt vrijblijvend een offerte aanvraag bij ons doen. De medewerkers van Zeemanelektro.nl gaan hier dan mee aan de slag en zullen op werkdagen binnen 48 uur een geheel vrijblijvende offerte naar u toesturen. Indien er nog vragen zijn of er meer informatie nodig is zullen wij contact met u opnemen.


Uw nieuwe elektrische laadpaal direct door ons laten plaatsen?


Stap 2 - De offerte

U zult de offerte per e-mail van ons ontvangen. Hierin zullen al uw wensen worden meegenomen. Deze offerte heeft een geldigheidsduur van 28 dagen waardoor u deze in alle rust nog eens kan doorkijken.

Heeft u nog vragen naar aanleiding van de offerte? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag bij het beantwoorden van al uw vragen.


Stap 3 - De opdracht

Heeft u naar aanleiding van de offerte besloten dat wij de nieuwe laadpaal bij u mogen installeren? Daar zijn wij hier uiteraard erg blij mee. U kunt uw offerte omzetten in een opdracht door gebruik te maken van ons opdrachtbevestigingsformulier of door contact met ons op te nemen. Nadat u een opdracht heeft bevestigd zal de afdeling planning van Zeemanelektro.nl op werkdagen binnen 48 uur contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor het installeren van uw nieuwe laadpaal. Vaak kan dit al binnen drie weken worden gerealiseerd.


Stap 4 - De installatie

Op de dag van de installatie zullen de monteurs van Zeemanelektro.nl goed voorbereid bij u komen. Doordat ons gehele traject is doorlopen weten de monteurs waar zij aan toe zijn en wat zij voor uw installatie moeten uitvoeren. De monteur zal in principe alleen komen, maar indien de installatie hierom vraagt kan het zijn dat wij meer monteurs sturen om problemen op de dag van de installatie te voorkomen.

Onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring voor het installeren van laadpalen. Hierdoor zal de installatie spoedig verlopen en heeft u aan het einde van de dag een mooie en vooral veilig aangesloten laadpaal. Hierbij zullen de monteurs uw eigendommen natuurlijk met respect behandelen.