28 oktober 2020 - 6 zonnepanelen in Exloo

Voor de laatste installatie van deze maand zijn onze monteur afgereisd naar Exloo om aldaar zes DMEGC 320 Wp zonnepanelen te installeren. De klant had eerder al acht zonnepanelen laten installeren en wilde hier nu graag zes bij hebben. Dit kon natuurlijk door ons worden verzorgd en onze vakmensen hebben de panelen ook hier weer keurig netjes op het schuine pannendak van de klant geplaatst.

27 oktober 2020 - 12 zonnepanelen in Weiteveen

Vandaag zijn onze monteurs bij een klant geweest welke net is verhuisd naar Weiteveen. Heel verstandig heeft hij ervoor gekozen om direct twaalf DMEGC 320 Wp zonnepanelen te laten plaatsen op zijn nieuwe thuis.

22 + 23 oktober 2020 - 28 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

Onderstaande klant had besloten om in zijn nieuw gebouwde schuur een bed and breakfast te vestigen. Om deze van stroom te voorzien wilde hij graag 28 DMEGC 320 Wp zonnepanelen op het dak geplaatst hebben. Daarnaast moesten er ook nog twee nieuwe Hager groepenkasten bij deze klant worden geïnstalleerd. Onze monteur zijn ermee aan de slag gegaan en hebben wederom een prachtig resultaat geleverd. De klant heeft zijn bed and breakfast van stroom voorzien en kan de komende tientallen jaren gebruik maken van zijn nieuw A-merk groepenkasten.

19 oktober 2020 - 24 zonnepanelen in Emmen

Een uitdaging, dat was wat de monteurs vandaag te wachten stond. Er moesten vandaag 24 DMEGC 320 Wp zonnepanelen worden geïnstalleerd op twee verschillende dakvlakken van het huis van de klant. Steiger bouwen, panelen erop, steiger afbreken en opnieuw opbouwen en weer panelen erop. Het tempo maar iets omhoog vandaag, maar ze hebben het gered. De panelen liggen er prachtig op en door de oost-west ligging van de panelen kan de klant gedurende de gehele dag gebruikmaken van de door zijn zonnepanelen opgewekte energie.

16 oktober 2020 - 11 zonnepanelen in Oosterhesselen

Op deze prachtige herfstdag zijn onze monteurs naar Oosterhesselen afgereisd om aldaar elf DMEGC 320 Wp zonnepanelen op een schuin pannendak. Ook vandaag zijn de panelen weer keurig door onze monteurs geplaatst. De klant was er zeer tevreden mee en op basis van de foto de monteur zelf ook.

14 oktober 2020 - 8 zonnepanelen in Emmen

Vandaag een relatief eenvoudige dag voor de monteurs. Er zijn bij de klant van vandaag acht DMEGC 320 Wp zonnepanelen geïnstalleerd op een plat dak. Maar hoe simpel de opdracht ook lijkt, ook bij deze klant besteden wij gewoon de nodige aandacht aan de installatie om er zo voor te zorgen dat wij ook hier de door ons beloofde kwaliteit aan de klant leveren.

13 oktober 2020 - 15 zonnepanelen in Nieuw-Schoonebeek

Met beter weer dan bij de vorige installatie hebben wij vandaag vijftien DMEGC 320 Wp zonnepanelen geïnstalleerd in het altijd mooie Nieuw-Schoonebeek. Het dak van deze klant leende zich perfect voor zonnepanelen. Een mooi vlak dak zonder schaduwvorming, waardoor de panelen maximaal zullen renderen. De klant was uiteraard tevreden en gaat nog veel plezier beleven aan zijn nieuwe zonnepanelen.

8 oktober 2020 - 14 zonnepanelen in Emmen

Onze monteurs laten zich niet door het weer uit het veld slaan. De weersvoorspelling voor vandaag was slecht, maar toch gingen wij vol goede moet naar de klant van vandaag om daar veertien DMEGC 320 Wp zonnepanelen te installeren. De klant van vandaag wilden zijn panelen op twee verschillende plekken hebben geïnstalleerd. Zes panelen op het schuine dak en acht panelen op het platte dak. Ondanks dat de monteurs de gehele dag in de regen hebben staan werken hebben zij ook vandaag weer vakwerk afgeleverd en was de klant zeer tevreden.

6 oktober 2020 - 12 zonnepanelen in Emmen

Net als gisteren zijn er ook vandaag door ons twaalf TRINA SOLAR 340 Wp zonnepanelen geïnstalleerd. Op het platte dak van deze klant was voldoende ruimte. Doordat er geen schaduw vorming is konden de panelen zonder optimizers worden geplaatst en kan de klant voortaan genieten van zijn zonne-energie.

5 oktober 2020 - 10 zonnepanelen in Erica

Vandaag zijn er door ons tien TRINA SOLAR 340 Wp zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van de schuur van deze klant. Deze had twee verzoeken aan ons. Ten eerste wilde hij het geïnstalleerd hebben op een dak met staalconstructie. ook voor dergelijke installaties leveren wij materiaal en dit was geen enkel probleem. De door hem gekozen panelen hoefden niet zwart te zijn, maar moesten een hoger rendement hebben. Hiervoor hebben wij hem deze panelen buiten ons assortiment geleverd. Zo hebben wij ook deze klus weer goed afgehandeld en is de klant uiterst tevreden met het resultaat.

1 oktober 2020 - 16 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

De nieuwe maand is van start gegaan, maar de zonnepanelen installatie blijven gewoon doorgaan. Vandaag zijn er door onze vakmensen zestien DMEGC 320 Wp zonnepanelen geïnstalleerd in Nieuw-Amsterdam. Door vooraf goed te inspecteren en het dak op te meten hebben wij hier het maximale rendement uit het dakvlak gehaald. Hierdoor maakt de klant optimaal gebruik van zijn dak en wekt hij de maximale hoeveelheid energie voor dit dakvlak op.