27 november 2020 - 18 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

De maand november werd voor ons afgesloten met een installatie van achttien DMEGC 320 Wp zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam. Door de ligging van het huis moesten de panelen hier op beide dakvlakken worden geïnstalleerd om gedurende de dag optimaal gebruik te kunnen maken van zonne-energie. Onze monteurs zijn ook hier weer mee aan de slag gegaan en het resultaat is wederom perfect. Zowel de tevreden klant als onze monteurs zijn met een goed gevoel het weekend in gegaan.

25 november 2020 - 15 zonnepanelen in Loosdrecht

Een tevreden klant van ons had ons aangeraden bij één van zijn vrienden om ook daar zonnepanelen te installeren. Dit wilden wij natuurlijk graag doen en vandaag hebben wij daar vijftien DMEGC 320 Wp zonnepanelen geïnstalleerd. Het weer liet helaas te wensen over, maar na een dag in de regen te hebben gewerkt hebben onze top monteurs de installatie keurig netjes afgeleverd en ook bij deze installatie was de klant, net als zijn vriend, zeer tevreden over het geleverde werk.

24 november 2020 - 12 zonnepanelen in Sleen

Vandaag moesten er door ons twaalf DMEGC 320 Wp zonnepanelen in Sleen worden geïnstalleerd. Door de beperkte ruimte op het pannendak is er hier gekozen om de panelen te verdelen over twee gedeelten van het huis: zes panelen op het schuine dak en zes panelen op het platte dak van de schuur achter het huis. Ondanks het slechte weer hebben onze monteurs hun werk hier weer goed verricht en heeft de klant zijn gewenste resultaat gekregen.

20 november 2020 - 15 zonnepanelen in Emmen

Om de week af te sluiten moesten er vandaag nog vijftien DMEGC 320 Wp zonnepanelen worden geïnstalleerd op het platte dak van het huis van deze klant. Onder ideale omstandigheden kon deze installatie eenvoudig worden uitgevoerd en lagen de panelen er op het einde van de dag prachtig bij. Op deze manier heeft de klant de ruimte op zijn dak goed gebruikt.

17 november 2020 - 12 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

In Nieuw-Amsterdam zijn er vandaag twaalf TRINA SOLAR 320 Wp zonnepanelen geïnstalleerd door onze vakmensen. Het lange, schuine dak van vandaag bood de ideale gelegenheid om maar liefst vier rijen panelen te plaatsen. Door deze ruimte was het geen probleem dat er dakramen aanwezig waren op het dak en kan de klant toch voldoende energie opwekken. Deze was dan ook zeer tevreden met het eindresultaat.

16 november 2020 - 16 zonnepanelen in Schoonebeek

Om de week goed te beginnen zijn er vandaag zestien TRINA SOLAR 320 Wp zonnepanelen geïnstalleerd in Schoonebeek. Hiervan zijn er acht panelen gelegd op het schuine dak van het woonhuis en acht op het platte dak van de garage. De klant was net hier naartoe verhuisd en kan u direct een lagere energierekening tegemoet zien. Een goed begin van het nieuwe huis dus.

13 november 2020 - 12 zonnepanelen in Veulen

Vandaag is er door onze monteurs een uitstapje gemaakt naar het mooie Limburg om daar twaalf DMEGC 320 Wp zonnepanelen te installeren. Het dak leende zich er perfect voor en onze monteurs hebben hier dan ook een mooie dag gehad om te installeren. Hierdoor was de reis naar huis ook zo weer voorbij.

12 november 2020 - 12 zonnepanelen in Emmen

Op aanraden van de buren van de klant van vandaag (waar wij in september hebben geïnstalleerd) mochten onze vakmensen twaalf DMEGC 320 Wp zonnepanelen installeren. Omdat het huis identiek is aan dat van de buren kon hetzelfde legplan worden gebruikt. Natuurlijk is ook hier weer vakwerk afgeleverd en kijkt ook deze klant tevreden terug op de installatie.

10 november 2020 - 12 zonnepanelen in Emmen

De klant van vandaag wilde wat panelen hebben met meer opbrengst. Daarom zijn er hier vandaag twaalf TRINA SOLAR 340 Wp zonnepanelen geïnstalleerd door onze monteurs. Op het platte dak van het woonhuis was hiervoor voldoende ruimte. Onze monteurs hebben hier ook weer goed werk geleverd door ook het kabeltraject van de zonnepanelen naar de omvormer netjes te verzorgen. Hierdoor kijkt de klant tevreden terug op de installatie en kan hij voortaan gebruik maken van zijn zonne-energie.

9 november 2020 - 16 zonnepanelen in Emmen-Compascuum

Vandaag zijn de monteurs afgereisd naar het mooie Emmer-Compascuum om aldaar zestien DMEGC 320 Wp zonnepanelen te installeren. Het huis van de klant had een prachtig dak waar deze zo op geplaatst konden worden. Na een dag werken in prachtig herfstweer lagen de panelen op het dak en was de klant zeer tevreden met het resultaat.

6 november 2020 - 16 zonnepanelen in Emmen

Net als gisteren zijn er vandaag weer zestien DMEGC 320 Wp zonnepanelen geplaatst door onze vakmensen. Door de ligging van het huis is er vandaag gekozen voor een opstelling waarbij de panelen worden verdeeld over twee dakvlakken. Hierdoor kan de klant de gehele dag gebruikmaken van de door zijn opgewekte energie.

5 november 2020 - 16 zonnepanelen in Emmen

Vandaag zijn onze monteurs bij een klant geweest welke zestien DMEGC 320 Wp zonnepanelen geïnstalleerd wilde hebben op zijn prachtig vrijliggende dak. De ligging was perfect om de gehele dag optimaal gebruik te maken van zonne-energie.

4 november 2020 - 10 zonnepanelen in Emmen

Voor de eerste opdracht van deze maand zijn er door onze vakmensen tien DMEGC 320 Wp zonnepanelen geplaatst op een schuin pannendak. Met een eenvoudig legplan voor vandaag konden de monteurs rustig de panelen installeren en kan de tevreden klant vanaf vandaag genieten van de door zijn zonnepanelen opgewekte energie.