31 maart 2021 - 10 zonnepanelen in Emmen

De monteurs zijn vandaag naar Emmen gereisd om daar tien DMEGC 360 Wp zonnepanelen te installeren. In het prachtige lenteweer konden de zonnepanelen eenvoudig op het schuine dak van de klant worden geplaatst. De klant kan vanaf vandaag dus optimaal gaan profiteren van de energie welke door de zon wordt geleverd. De klant en de monteurs waren tevreden aan het einde van de dag en laatstgenoemde konden de maand rustig afsluiten.

30 maart 2021 - 9 zonnepanelen in Groningen

Op deze stralend zonnige dag zijn er door de monteurs negen DMEGC 320 Wp zonnepanelen geplaatst in Groningen. Het legplan voor vandaag was zo gemaakt dat er in de toekomst nog een dakraam tussen de zonnepanelen kan worden geplaatst naar wens van de klant. Daarnaast hebben wij ook het elektra voor de nieuwe keuken voor deze klant direct erbij aangelegd. Het was dus een drukke dag voor de monteurs maar uiteindelijk waren alle werkzaamheden aan het einde van de dag keurig afgerond.

26 maart 2021 - 10 zonnepanelen in Veenoord

Tien DMEGC 360 Wp zonnepanelen zijn er vandaag door onze monteurs geplaatst in Veenoord. Het dak van de klant had vandaag een piramide vorm met een dakraam. Door handig legwerk zijn de panelen er vandaag keurig opgekomen. De klant was dan ook tevreden met het geleverde resultaat en kan vanaf vandaag gaan profiteren van zijn eigen opgewekte zonne-energie.

24 maart 2021 - 12 zonnepanelen in Emmen

Vandaag zijn er door onze monteurs twaalf DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst in Emmen. De klant had hier boven zijn dakkapel voldoende ruimte voor. Terwijl de omvormer op zolder is komen te hangen moest de AC kabel vandaag buitenom naar de meterkast worden gebracht. Onze vakmensen hebben ook dit werk netjes uitgevoerd en zoals op de foto's te zien is, is de kabel keurig achter de regenpijp geplaatst. De klant was aan het einde van de dag dan ook zeer tevreden met het geleverde resultaat.

23 maart 2021 - 10 zonnepanelen in Dalen

Vandaag was Dalen de plaats van handeling voor onze monteurs. Hier zijn tien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst op het schuine dak van de klant. De panelen pasten vandaag precies door het uitgemeten legplan in een landscape opstelling. Tussen dat dakramen in zijn de panelen keurig op het dak geplaatst en was de klant aan het einde van de dag zeer tevreden met het geleverde vakwerk.

19 maart 2021 - 12 zonnepanelen in Emmen

Vandaag zijn er door onze monteurs twaalf DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst in Emmen. Doordat de klant vandaag eerder goede ervaring met ons heeft gehad voor andere elektrawerkzaamheden mochten wij vandaag de zonnepanelen hier plaatsen. Wij zijn aan de slag gegaan en aan het einde van de dag lagen de panelen keurig geplaatst op het dak. Wederom was de klant erg tevreden met de door ons geleverde werkzaamheden.

16 maart 2021 - 10 zonnepanelen in Nieuw-Schoonebeek

In Nieuw-Schoonebeek zijn er vandaag tien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst door onze monteurs. De klant had jaren geleden al zonnepanelen laten plaatsen, maar is inmiddels veel meer stroom gaan gebruiken. Om toch weer energie neutraal te zijn hebben wij er vandaag tien panelen voor hem bijgeplaatst op het dak van zijn woonhuis. Hij kan de komende jaren weer voldoende energie opwekken en is dan ook een tevreden klant.

12 maart 2021 - 15 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

Op de laatste dag van deze week zijn er door de monteurs vijftien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst in Nieuw-Amsterdam. In het dorp van de thuisbasis was de reis van de monteurs vandaag kort en konden zijn vroeg aan de slag. De panelen moesten op de overkapping van d klant worden geplaatst, zodat deze maximaal rendement zullen leveren.

10 maart 2021 - 17 zonnepanelen in Emmen

Vandaag zijn er door onze monteurs zeventien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geïnstalleerd in Emmen. De zonnepanelen zijn over drie dakvlakken verdeeld om de klant gedurende de gehele dag van zonne-energie te kunnen voorzien. Hierdoor zijn de monteurs de gehele dag aan het panelen leggen geweest, maar aan het einde van de dag lagen de panelen er prachtig bij en was de klant zeer tevreden met het resultaat.

9 maart 2021 - 12 zonnepanelen in Roswinkel

Een nieuwe week is aangebroken en dus is het tijd om meer zonnepanelen te plaatsen. Vandaag zijn de monteurs afgereisd naar Roswinkel om aldaar twaalf DMEGC 360 Wp zonnepanelen te plaatsen. Het dak van vandaag was relatief laag, dus een steiger was niet nodig. Ladder op, ladder af voor de monteurs, maar aan het einde van de dag lagen de panelen keurig netjes op het dak

5 maart 2021 - 12 zonnepanelen in Sleen

Vandaag zijn er door onze monteurs twaalf DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst in Sleen. De zonnepanelen moesten verdeeld worden over twee dakvlakken. Zes panelen op het schuine dak van het woonhuis en zes panelen op het platte dak van de garage. De monteurs zijn er vroeg in de ochtend mee aan de slag gegaan en aan het einde van de dag lagen de panelen er op bij dakvlakken prachtig bij. De klant kan vanaf vandaag profiteren van zijn eigen opgewekte zonne-energie.

3 maart 2021 - 17 zonnepanelen in Borger

Nadat de reis naar Borger in de ochtend was gemaakt hebben onze monteurs daar vandaag zeventien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van de schuur van de klant. Deze wilde graag maximaal energie opwekken en het maakte hem daarom niet zoveel uit dat de panelen niet geheel zwart zijn. Aan het einde van de dag lagen alle panelen op het dak en was de klant tevreden met het geleverde werk. Hij kan nu beginnen met het opwekken van zijn eigen energie.

2 maart 2021 - 22 zonnepanelen in Schoonebeek

De monteurs zijn vandaag afgereisd naar Schoonebeek om daar 22 DMEGC 360 Wp zonnepanelen te installeren op een schuin pannendak. De klant had hiervoor meer dan voldoende ruimte en de panelen zijn keurig geplaatst in twee rijen van elf stuks. Na een dag hard werken lagen de panelen er uiteindelijk allemaal op en kan de klant tevreden terugkijken op het geleverde resultaat.

1 maart 2021 - 10 zonnepanelen in Emmen

Op de eerste dag van de nieuwe maand zijn er door ons tien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst in Emmen. Op een stralend zonnige dag zijn de panelen vlot geplaatst door onze monteurs. Nadat ook het binnenwerk vakkundig was afgerond kon de klant aan het einde van de dag genieten van zijn zelf opgewekte zonne-energie. Deze was dan ook tevreden met het resultaat.