29 april 2021 - 12 zonnepanelen in Emmen

Deze maand wordt afgesloten met een zonnepanelen installatie in Emmen. Hier hebben de monteurs vandaag twaalf DMEGC 360 Wp zonnepanelen geïnstalleerd over twee verschillende dakvlakken. Door de oost-west ligging van het huis is het voor het eerlijker verdelen van de opbrengst gedurende de dag beter om de panelen aan beide zijden van het huis te plaatsen. Dit hebben de monteurs ook vandaag weer keurig netjes gedaan en de klant was aan het einde van de dag dan ook zeer tevreden met het door ons geleverde vakwerk.

28 april 2021 - 10 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

Vandaag hebben de monteurs tien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst in Nieuw-Amsterdam. De klant had geluk dat er ruimte in de planning was gekomen en dus snel aan de beurt was. Op deze zonnige dag lagen de panelen vlot op het dak en was de klant tevreden met onze snelheid, service en werkzaamheden.

22 april 2021 - 8 zonnepanelen in Emmen

De klant van vandaag is net naar Emmen verhuisd en wilde direct zonnepanelen laten installeren. Daarom hebben de monteurs hier vandaag acht DMEGC 330 Wp zonnepanelen geïnstalleerd. De ruimte op het dak was beperkt, vandaar dat er voor een kleiner paneel moest worden gekozen. Echter, er liggen zonnepanelen op, dus de klant kan nu naar potentie van zijn dak optimaal profiteren van de opgewekte zonne-energie.

21 april 2021 - 16 zonnepanelen in Erica

De monteurs zijn vandaag naar Erica afgereisd om daar zestien DMEGC 370 Wp zonnepanelen te installeren op het platte dak van de klant. Omdat de panelen uit het zicht liggen wilde de klant een zo hoog mogelijk vermogen opwekken met de panelen. Door voor het niet zwart paneel te kiezen is dat gelukt en kan de klant nu maximaal zonne-energie opwekken.

20 april 2021 - 17 zonnepanelen in Hengelo

De week is vandaag begonnen in het Overijsselse Hengelo. Daar hebben de monteurs zeventien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst verdeeld over drie dakvlakken. De klant wilde zoveel mogelijk zonnepanelen hebben geplaatst, dus via een oost-west-opstelling en panelen op het zuidelijke platte dak is dat gelukt. Aan het einde van de dag waren alle panelen geplaatst en was de klant zeer tevreden met het geleverde werk.

14 april 2021 - 10 zonnepanelen in Weiteveen

Vandaag zijn er door onze monteurs tien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst in Weiteveen. Op een prachtig vrij dak was er meer dan genoeg ruimte om de zonnepanelen te plaatsen. Met de omvormer op zolder is de AC-bekabeling via een goot naar de meterkast gebracht. Ook deze goot is keurig en vakkundig door onze monteur aangelegd en dus was de klant aan het einde van de dag uitermate tevreden met de geleverde werkzaamheden.

13 april 2021 - 18 zonnepanelen in Emmen

In Emmen zijn er vandaag door onze monteurs achttien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst. Het dat van het huis had een perfecte oost-west ligging. Hierdoor konden er aan beide kanten van het huis zonnepanelen worden geplaatst. Uiteindelijk zijn er op beide dakvlakken negen zonnepanelen geplaatst, waardoor de ruimte optimaal werd benut. De panelen lagen er aan het einde van de dag weer strak bij en de klant kan vanaf nu optimaal profiteren van zonne-energie.

9 april 2021 - 16 zonnepanelen in Klazienaveen

Deze week werd voor de monteurs afgesloten met een installatie van zestien DMEGC 360 Wp zonnepanelen in Klazienaveen. Op de schuur in de achtertuin van de klant konden aan beide kanten acht zonnepanelen worden geplaatst. Door de oost-west ligging van de schuur was dit voor de klant ook het ideale legplan.

8 april 2021 - 12 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

De monteurs konden vandaag dicht bij huis blijven. Er zijn namelijk twaalf DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst in Nieuw-Amsterdam. De zonnepanelen konden op een dakvlak worden geplaatst waar een kleine dakkapel op aanwezig was. Hierdoor zijn de panelen verdeeld in een rij van zeven en een onderbroken rij van vijf panelen. Door de zuidelijke ligging van het dak kan de klant wel de gehele dag profiteren van zijn zonne-energie. Deze was dan ook zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden aan het einde van de dag.

1 april 2021 - 10 zonnepanelen in Emmen

De maand is vandaag begonnen met het installeren van tien DMGC 360 Wp zonnepanelen in Emmen. Aan de achterzijde van het huis van de klant van vandaag konden de panelen op het lage schuine dak worden geplaatst. De monteurs zijn er in de ochtend mee aan de slag gegaan en aan het einde van de dag lagen alle panelen er keurig bij. De klant is tevreden met onze geleverde werkzaamheden en kan vanaf vandaag gaan profiteren van zonne-energie.