28 mei 2021 - 9 zonnepanelen in Groningen

Deze maand is afgesloten met een installatie van negen DMEGC 360 Wp zonnepanelen in Groningen. Enthousiast als altijd zijn de monteurs vanochtend vertrokken naar het noorden om de installatie te plaatsen. Door de extra ruimte rechtsboven kon het negende paneel net geplaatst worden waardoor de klant toch nog wat extra vermogen kan opwekken.

27 mei 2021 - 15 zonnepanelen in Klazienaveen

De maand nadert zijn einde, maar voordat het zover is zijn de monteurs vandaag afgereisd naar Klazienaveen om vijftien DMEGC 360 Wp zonnepanelen te installeren op het schuine dak van het woonhuis van de klant. In een blok van drie keer vijf panelen zijn de zonnepanelen hier keurig netjes neergelegd gedurende de dag. Toen ze er eenmaal lagen was de klant zeer tevreden met het eindresultaat. Dit wekt ook direct vertrouwen bij de buurman waar wij volgende week (2 juni 2021) zonnepanelen zullen gaan plaatsen.

26 mei 2021 - 8 zonnepanelen in Nieuw-Schoonebeek

De monteurs hebben vandaag acht DMEGC 360 Wp zonnepanelen geïnstalleerd in Nieuw-Schoonebeek. Op het schuine pannendak van de klant was precies genoeg ruimte om de panelen te plaatsen. Hierdoor kan deze vanaf vandaag optimaal profiteren van zonne-energie en is zijn huis een stuk duurzamer geworden.

21 mei 2021 - 24 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

De week is geëindigd in Nieuw-Amsterdam om daar 24 DMEGC 360 Wp zonnepanelen te installeren. Hiervan zijn er zestien op het dak van het woonhuis en acht op het dak van de schuur geplaatst. Op deze manier kan de klant maximaal vermogen aan energie opwekken en dus optimaal profiteren van de voordelen van zonne-energie.

20 mei 2021 - 11 zonnepanelen in Emmen

In Emmen hebben de monteurs vandaag elf DMEGC 360 Wp zonnepanelen geïnstalleerd. Hiervan zijn er negen op het platte dak achter het woonhuis geplaatst en twee op de dakkapel. Op deze manier heeft de klant alle panelen op het zuiden gericht en kan deze gedurende de dag de meeste zonne-energie opwekken.

19 mei 2021 - 11 zonnepanelen in Deventer

Vandaag zijn de monteurs afgereisd naar het altijd mooie Deventer om daar elf DMEGC 360 Wp zonnepanelen te installeren. Deze konden allemaal mooi op het schuine pannendak worden geplaatst. Nadat de monteurs vroeg in de ochtend waren vertrokken en hard hebben doorgewerkt lagen alle panelen aan het einde van de dag keurig netjes geplaatst op het dak en was de klant zeer tevreden met de geleverde werkzaamheden.

18 mei 2021 - 20 zonnepanelen in Nieuw-Dordrecht

De week is deze keer begonnen in Nieuw-Dordrecht waar onze monteurs twintig LonGi 375 Wp zonnepanelen hebben geïnstalleerd. De klant wilde maximaal vermogen opwekken, vandaar dat er voor dit niet zwarte zonnepaneel is gekozen. De klant kan nu meer energie opwekken en daarom nog meer profiteren van alle voordelen welke zonne-energie met zich meebrengt.

10 mei 2021 - 12 zonnepanelen in Emmen

De enige installatie qua zonnepanelen vond deze week plaats in Emmen. Daar hebben de monteurs twaalf DMEGC 375 Wp zonnepanelen geïnstalleerd op het platte dak van deze klant. De klant van vandaag wilde de maximale opbrengst uit zijn panelen halen en hoefde daarvoor niet per se zwarte zonnepanelen te hebben. Deze panelen konden wij uiteraard ook leveren en aan het einde van de dag zag de tevreden klant hoe zijn zonnepanelen vanaf vandaag eigen zonne-energie opwekken.

7 mei 2021 - 16 zonnepanelen in Dalen

De klant vandaag uit Dalen heeft vandaag door ons zestien DMEGC 360 Wp zonnepanelen laten installeren op het dak van zijn bedrijfspand. Dit dak was hier uitermate geschikt voor en gaf alle ruimte om de panelen te plaatsen. Deze lagen er aan het einde van de dag dan ook keurig netjes geplaatst op en dus kan de klant direct beginnen met het opwekken van eigen zonne-energie.

6 mei 2021 - 11 zonnepanelen in Veenoord

Na gisteren zonnepanelen te hebben geïnstalleerd bij de ouders was het vandaag aan de monteurs om elf DMEGC 360 Wp zonnepanelen bij de zoon te installeren in Veenoord. Het dak was vergelijkbaar met gisteren. Alleen was er een extra dakraam aanwezig. De monteurs hebben dus kunnen oefenen op dit legplan en aan het einde van de dag lagen alle panelen er keurig geplaatst op. De zoon was net zo tevreden als zijn ouders met de geleverde werkzaamheden.

5 mei 2021 - 12 zonnepanelen in Veenoord

Onze monteurs zijn deze maand begonnen met het installeren van twaalf DMEGC 360 Wp zonnepanelen in Veenoord. Het dak bood hier precies genoeg ruimte voor en de panelen zijn gedurende de dag keurig netjes geplaatst. De klant was zeer te spreken over het uitgevoerde werk en dat is maar goed ook want morgen moeten wij bij hun zoon zonnepanelen installeren.