30 juni 2021 - 18 zonnepanelen in Emmen

Deze maand is afgesloten met het installeren van achttien DMEGC 325 Wp Glas-Glas zonnepanelen in Emmen. De klant van vandaag wilde per se Glas-Glas zonnepanelen hebben, omdat zij op de lange termijn een hogere opbrengst geven. Uiteraard konden wij deze zonnepanelen leveren en hebben de monteurs de panelen vandaag keurig netjes op het dak geplaatst.

29 juni 2021 - 20 zonnepanelen in Emmen

De monteurs zijn de week deze keer begonnen in Emmen om daar twintig DMEGC 370 Wp zonnepanelen te installeren. Het dak van de klant was lang genoeg om deze in twee rijen van tien zonnepanelen te plaatsen. Dankzij het zonnige weer en de goede werkmentaliteit van de monteurs lagen de panelen er aan het einde van de dag allemaal netjes geplaatst op en kan de klant direct beginnen met het opwekken van eigen zonne-energie.

25 juni 2021 - 12 zonnepanelen in Assen

De laatste installatie van deze week heeft plaatsgevonden in Assen. Hier hebben de monteurs twaalf DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst op het schuine dak van de klant. De panelen konden mooi in twee rijen van vijf stuks worden geplaatst boven en onder de dakramen. Door ook nog twee extra panelen tussen de dakramen te plaatsen kan de kant nog wat meer eigen zonne-energie opwekken.

24 juni 2021 - 15 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

Nadat er op 11 juni 2021 zonnepanelen bij de buren waren geïnstalleerd hebben de monteurs nu vijftien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst bij de klant van vandaag in Nieuw-Amsterdam. Net als bij de buren is de ligging van het huis mooi op het zuiden gericht. Hierdoor kan de klant een mooie hoeveelheid zonne-energie opwekken en daar optimaal gebruik van maken. De klant was net als zijn buurman zeer tevreden over de geleverde werkzaamheden.

23 juni 2021 - 16 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

In Nieuw-Amsterdam hebben de monteurs vandaag zestien DMEGC 375 Wp zonnepanelen geïnstalleerd op het platte dak van de schuur van de klant. De klant wilde een zo hoog mogelijke opbrengst halen. Vandaag dat er voor de niet zwarte panelen is gekozen vandaag. Om bovendien de ruimte op het dak zo optimaal mogelijk te benutten is er voor een duale opstelling gekozen. Hierdoor konden er meer panelen worden geplaatst en is de opbrengst van het systeem hoger.

22 juni 2021 - 12 zonnepanelen in Nieuw-Schoonebeek

Vandaag zijn de monteurs afgereisd naar Nieuw-Schoonebeek om aldaar twaalf DMEGC 370 Wp zonnepanelen te installeren. Het dak van de klant lag oost-west gericht. Hierdoor zijn de panelen vandaag op twee verschillende dakvlakken geplaatst. Door de panelen zo hoog mogelijk te plaatsen wordt het verlies hiervan zoveel mogelijk beperkt, waardoor de klant een optimaal rendement uit zijn installatie kan halen.

18 juni 2021 - 16 zonnepanelen in Klijndijk

In Klijndijk hebben de monteurs de zonnepanelen installatie vandaag afgemaakt. Volgens afspraak hebben de monteurs op 25 mei 2021 hier eerst de rails gelegd, zodat de klant zijn dakpannen opnieuw kon laten coaten. Nu dat is gebeurd zijn vandaag de zestien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst. Deze konden in twee rijtjes van acht worden geplaatst, omdat er meer dan voldoende ruimte was op het dak. Nu de zonnepanelen geplaatst zijn kan de klant beginnen met het opwekken van zijn eigen zonne-energie. Gezien het prachtige weer van vandaag is het daar ook direct mee begonnen.

17 juni 2021 - 12 zonnepanelen in Weert

De monteurs zijn vandaag naar het mooie Limburgse Weert gegaan om daar twaalf DMEGC 370 Wp zonnepanelen te plaatsen. Na vroeg te zijn vertrokken hebben de monteurs vandaag hard gewerkt om de panelen op het dak te plaatsen. Om de klant van zoveel mogelijk zonne-energie te voorzien is er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte op het dak.

16 juni 2021 - 12 zonnepanelen in Dalerveen

Vandaag hebben de monteurs twaalf DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst in Dalerveen. Er was meer dan voldoende ruimte voor de zonnepanelen op het pannendak van de klant van vandaag. Aan het einde van de dag lagen de panelen dan ook keurig geplaatst op het dak en kan de tevreden klant vanaf vandaag eigen energie opwekken met zijn nieuwe zonnepanelen.

15 juni 2021 - 16 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

De monteurs hebben vandaag zestien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst in het thuisdorp Nieuw-Amsterdam. Door de oost-west ligging van het huis moesten de panelen op twee verschillende dakvlakken worden geplaatst. De monteurs zijn in de ochtend vrolijk aan de slag gegaan en aan het einde van de dag lagen de panelen keurig geplaatst op het dak. Dit heeft een tevreden klant en vanaf nu eigen zonne-energie tot gevolg.

11 juni 2021 - 17 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

De week is vandaag afgesloten in thuisdorp Nieuw-Amsterdam met het installeren van zeventien DMEGC 370 Wp zonnepanelen. Het dak lag mooi op het zuiden gericht waardoor de klant hier het maximaal aantal haalbare panelen op kon laten plaatsen. Deze lagen er aan het einde van de dag ook allemaal op en de klant was zeer tevreden met de werkzaamheden. Hij heeft ons dan ook direct aangeraden bij zijn buurman waar wij later deze maand de zonnepanelen gaan plaatsen.

9 juni 2021 - 10 zonnepanelen in Valthermond

In Valthermond hebben de monteurs vandaag tien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geïnstalleerd. Om schaduwvorming te voorkomen zijn deze allemaal landscape boven de dakkapel geplaatst. Hierdoor kan de klant het maximale rendement uit de zonnepanelen halen en dus optimaal profiteren van de eigen opgewekte zonne-energie.

8 juni 2021 - 14 zonnepanelen in Apeldoorn

De monteurs zijn vandaag afgereisd naar Apeldoorn om daar veertien DMEGC 370 Wp zonnepanelen te plaatsen op het pannendak van de klant. Deze was net verhuisd en wilde direct zonnepanelen geplaatst hebben om direct te kunnen profiteren van zonne-energie. Zes dagen na de verhuizing hebben onze monteurs de panelen netjes op het dak geplaatst, zodat de klant ook direct gebruik kan maken van zonnepanelen.

4 juni 2021 - 10 zonnepanelen in Erica

In Erica zijn er vandaag tien DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst op het platte dak van de schuur van deze klant. Het dak van de schuur bood de ruimte om de zonnepanelen te plaatsen. Gedurende de dag hebben de monteurs de panelen netjes op het dak gelegd met een mooi resultaat als gevolg.

3 juni 2021 - 6 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

Vandaag hebben de monteurs in Nieuw-Amsterdam een reeds eerder door ons geplaatste zonnepanelen installatie uitgebreid met zes DMEGC 375 Wp zonnepanelen. Jaren geleden hebben wij voor dit appartementencomplex reeds een zonnepanelen installatie geplaatst. Echter wilden de bewoners graag nog wat extra vermogen opwekken. Hiervoor hebben wij vandaag de zes extra panelen geplaatst op de plekken waar dat nog mogelijk was. Op deze manier is dit appartementencomplex toch weer iets duurzamer.

2 juni 2021 - 12 zonnepanelen in Klazienaveen

Vandaag hebben de monteurs twaalf DMEGC 360 Wp zonnepanelen geïnstalleerd op het dak van de schuur van de klant in Klazienaveen. In een rij van vijf en een rij van zeven zonnepanelen kon het dak mooi worden gevuld. Het dak van de schuur lag, in tegenstelling van het dak van het woonhuis, mooi op het zuiden gericht waardoor het voor het rendement veel beter was om ze daar te plaatsen. Na en dag hard werken lagen de panelen er dan ook prachtig bij en was de klant zeer tevreden met het geleverde werk. Dat was zijn buurman vorige week (27 mei 2021) ook, dus wij hebben hier in de staart alleen maar tevreden klanten.

1 juni 2021 - 14 zonnepanelen in Emmen

De nieuwe maand is vandaag begonnen met het installeren van veertien DMEGC 360 Wp zonnepanelen in Emmen. Het huis, gelegen op een prachtige locatie aan het water, had ruimte voor acht panelen op het schuine dak. Omdat de klant graag meer zonne-energie wilde opwekken zijn er ook nog zes zonnepanelen op het platte dak van de garage geplaatst. De monteurs zijn in de ochtend vrolijk aan de slag gegaan en mede door het mooie weer was het een heerlijke dag voor de monteurs om aan het werk te zijn. Aan het einde van de dag lagen de panelen dan ook keurig geplaatst op beide daken en kan de klant vanaf nu gebruik gaan maken van zijn eigen opgewekte zonne-energie.