16 juli 2021 - 14 zonnepanelen in Epe

Op de laatste dag voor de zomervakantie van onze monteurs zijn zij nog afgereisd naar het Gelderse Epe om veertien DMEGC 370 Wp zonnepanelen te installeren op het platte dak van de schuur van de klant. Een niet al te lastige dag voor onze monteurs en nadat zij het werk keurig netjes hebben afgeleverd kunnen zij nu genieten van hun welverdiende rust om op 24 augustus 2021 het (zonnepanelen) werk weer op te pakken.

15 juli 2021 - 24 zonnepanelen in Dalen

De monteurs zijn vandaag afgereisd naar Dalen om 24 DMEGC 370 Wp zonnepanelen te installeren op het golfplatendak van de schuur van de klant. Uiteraard diende hiervoor een speciale beugel gebruikt te worden om de panelen te bevestigen, maar deze kan natuurlijk door ons worden geleverd. Na een dag hard werken lagen alle zonnepanelen dan ook netjes op het dak.

14 juli 2021 - 12 zonnepanelen in Eerste Exloërmond

In eerste Exloërmond hebben onze monteurs vandaag twaalf DMGEC 370 Wp zonnepanelen geïnstalleerd. Door de aanwezigheid van een dakkapel moesten de panelen zo efficiënt mogelijk worden neergelegd om de hoogste opbrengst te halen. Dit levert een niet alledaags legplan op, maar de klant kan op deze manier wel optimaal profiteren van zijn zonne-energie. Deze was aan het einde van de dag dan ook zeer tevreden toen de zonnepanelen eenmaal op het dak waren gelegd.

13 juli 2021 - 9 zonnepanelen in Zwolle

In de laatste week voor de zomervakantie zijn de monteurs eerst afgereisd naar Zwolle om daar negen DMEGC 370 Wp zonnepanelen te plaatsen. Door de noordelijke ligging van het pannendak konden de zonnepanelen hier niet op worden geplaatst. Door de zonnepanelen op de dakkapel te plaatsen liggen deze toch op het zuiden gericht. Voor extra opbrengst zijn er ook nog drie zonnepanelen op een maatwerkframe geplaatst op het platte dak aan de zijkant van het huis.

9 juli 2021 - 12 zonnepanelen in Emmen

In Emmen hebben onze monteurs vandaag twaalf DMEGC 370 Wp zonnepanelen geïnstalleerd. De panelen zijn verdeeld over twee verschillende dakvlakken. Zes zonnepanelen op het pannendak. Door de aanwezigheid van een dakkapel konden hier niet meer panelen worden geplaatst, maar de klant wilde wel meer vermogen opwekken. Vandaar dat er ook nog zes zonnepanelen op het platte dak naast het huis zijn geplaatst. Toen aan het einde van de dag de panelen op beide daken lagen was de klant zeer tevreden en kan deze vanaf nu gebruik maken van eigen zonne-energie.

7 juli 2021 - 8 zonnepanelen in Voorschoten

In voorschoten hebben de monteurs vandaag acht zonnepanelen geïnstalleerd. Na een reis naar het mooie Zuid-Holland hebben de monteurs hier de laatste DMEGC 360 Wp zonnepanelen geplaatst op het platte dak van de klant.

5 juli 2021 - 10 zonnepanelen in Dalen

In Dalen hebben onze monteurs vandaag de zonnepanelen installatie van de klant moeten uitbreiden met tien DMEGC 370 Wp zonnepanelen. De klant is in de afgelopen jaren beduidend meer energie gaan verbruiken en zijn bestaande installatie was niet toereikend meer. Door het toevoegen van extra panelen aan zijn installatie krijgt zijn opbrengst uit zonne-energie een enorme boost en kan hij de komende jaren weer duurzaam energie gebruiken.

2 juli 2021 - 23 zonnepanelen in Dalen

De week werd vandaag afgesloten in Dalen waar onze monteurs 23 DMEGC 370 Wp zonnepanelen hebben geïnstalleerd. Met slechts een klein pijpje op het dak was er verder alle ruimte om de zonnepanelen bij deze klant te plaatsen. Door de goede ligging van het dak ten opzichte van het zuiden kan de klant vanaf vandaag optimaal energie opwekken en een hoog rendement uit zijn installatie gaan halen. Deze was dan ook zeer tevreden met het eindresultaat aan het einde van de dag.

1 juli 2021 - 15 zonnepanelen in Rockanje

De monteurs zijn vandaag afgereisd naar Rockanje voor diverse elektrawerkzaamheden. Zo moesten er bij deze klant vijftien DMEGC 370 Wp zonnepanelen worden geïnstalleerd, maar ook een EVBox Elvi laadpaal. Uiteraard kunnen wij dit allemaal uitvoeren en nadat de monteurs waren aangekomen zijn ze hard aan de slag gegaan. Aan het einde van de dag kon de klant zijn nieuwe elektrische auto veilig laden door gebruik te maken van zijn eigen zonne-energie.