30 september 2021 - 10 zonnepanelen in Huizen

De monteurs hebben de laatste zonnepanelen installatie van deze maand uitgevoerd in Noord-Holland. Daar hebben zij vandaag tien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geïnstalleerd in Huizen. Omdat de ruimte op het dak beperkt was moesten er zes panelen op het schuine dak en vier panelen op het platte dak worden gelegd. Hierdoor kan de klant toch maximaal vermogen opwekken en deze was dan ook zeer tevreden met het opgeleverde werk.

29 september 2021 - 20 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

In Nieuw-Amsterdam hebben de monteurs vandaag twintig DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst op de aanbouw van het huis van de klant. Hij heeft er bij het bouwen bewust rekening mee gehouden dat er zonnepanelen op geplaatst moesten worden. Deze zijn vandaag dan ook geplaatst in vijf rijen van vier panelen. De klant keek tevreden toe hoe het dak zijn aanbouw nu zonne-energie voor hem gaat opwekken.

28 september 2021 - 12 zonnepanelen in Emmen

Onze monteurs hebben vandaag twaalf DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst in Emmen. Het platte dak van de klant bood hier meer dan genoeg ruimte voor. De panelen zijn perfect op het zuiden gericht zodat deze maximaal vermogen opwekken en de klant optimaal kan profiteren van zijn zelf opgewekte zonne-energie.

24 september 2021 - 11 zonnepanelen in Veenoord

De week werd vandaag afgesloten in Veenoord. Hier zijn door onze monteurs elf DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst op de garage van de klant. Dit dak lag gunstiger dan het dak van het woonhuis waardoor de klant meer rendement uit zijn installatie kan halen. Deze was na afloop dan ook zeer tevreden over de werkzaamheden.

23 september 2021 - 16 zonnepanelen in Emmen

Bij de klant van vandaag uit Emmen was er genoeg ruimte op het platte dak zestien DMEGC 370 Wp zonnepanelen te plaatsten. Dat is dan ook precies wat onze monteurs hebben gedaan. De klant kan nu maximaal zonne-energie opwekken en profiteren van alle bijkomende voordelen welke dat met zich meebrengt.

22 september 2021 - 10 zonnepanelen in Deventer

Vandaag is de reis voor onze monteurs naar Deventer gegaan. Hier hebben zij tien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geïnstalleerd. Het schuine dak was hier uitermate geschikt voor en door de goede weersomstandigheden konden de zonnepanelen vlot worden geplaatst. De klant kan de laatste zonnige dagen van het jaar zo nog mooi meepakken.

20 september 2021 - 18 zonnepanelen in Nieuw-Dordrecht

De week is vandaag begonnen in Nieuw-Dordrecht. Daar hebben onze monteurs achttien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst op het dak van de schuur van de klant. Wij zijn hier aangeraden door de buurman. Daar hebben wij op 18 mei 2021 zonnepanelen geïnstalleerd en deze was dermate tevreden dat wij nu ook op zijn aanraden bij deze klant de zonnepanelen mochten plaatsen. Ook vandaag is de installatie weer geslaagd en liggen de panelen er weer prachtig bij.

17 september 2021 - 12 zonnepanelen in Schoonebeek

Op deze mooie vrijdag hebben onze monteurs twaalf DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst op het schuine garagedak van de klant uit Schoonebeek. Er was genoeg ruimte om deze in twee rijen van zes zonnepanelen te plaatsen. Aan het einde van de dag lagen de panelen er netjes bij en konden de monteurs gaan genieten van hun (welverdiende) weekend.

16 september 2021 - 10 zonnepanelen in Emmen

De installatie van vandaag is in Emmen uitgevoerd. Hier hebben de monteurs tien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst op het platte dak van het woonhuis van de klant. Deze had genoeg aan tien panelen om het eigen energieverbruik te dekken. Wij hebben deze natuurlijk met veel plezier geplaatst en aan het einde van de dag kon de klant beginnen met het opwekken van de eigen zonne-energie.

15 september 2021 - 9 zonnepanelen in Amersfoort

Amersfoort, dat is waar onze monteurs vandaag negen DMEGC 370 Wp zonnepanelen hebben geïnstalleerd. En daar bleef het niet bij. Er is ook direct en nieuwe groepenkast geplaatst en het elektra voor de nieuwe keuken is aangelegd. Zo was het een mooi dag met veel elektrawerkzaamheden welke aan het einde allemaal keurig waren afgerond.

13 september 2021 - 8 zonnepanelen in Beilen

In Beilen hebben de monteurs vandaag de eerste zonnepanelen van de week geïnstalleerd. Het ging hier om acht DMEGC 370 Wp zonnepanelen. Deze konden keurig om het dakraam heen geplaatst worden. De installatie was aan het einde van de dag voltooid en de monteurs hadden en goed begin van de installatieweek.

10 september 2021 - 12 zonnepanelen in Bellingwolde

De week van onze monteurs is deze keer geëindigd in het Groningse Bellingwolde. Daar zijn vandaag twaalf DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst door onze monteurs. Het dak van de klant was hier uitermate geschikt voor met meer dan voldoende beschikbare ruimte. De panelen lagen er dan ook keurig netjes op gelegd aan het einde van de dag en de klant was zeer tevreden met de geleverde werkzaamheden.

8 september 2021 - 20 zonnepanelen in Veenoord

De zonnepanelen van vandaag zijn geplaatst in het altijd gezellige buurdorp Veenoord. Hier had de klant meer dan genoeg ruimte om twintig DMEGC 370 Wp zonnepanelen te laten installeren. De panelen zijn netjes geplaatst in twee rijen van tien stuks. Door de gunstige ligging van het dak op het zuiden kan de klant vanaf vandaag maximaal zonne-energie opwekken.

7 september 2021 - 20 zonnepanelen in Goor

De eerste zonnepanelen van deze week zijn geïnstalleerd in Goor. Hier hebben onze monteurs vandaag twintig DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst verdeeld over het schuine en platte dak van de klant. Het schuine dak bood de ruimte voor zestien panelen, maar de klant vond dit nog niet voldoende. Daarom zijn er nog vier extra zonnepanelen geplaatst op het schuine dak om net wat meer zonne-energie op te wekken. De klant was dan ook zeer tevreden toen alle panelen aan het einde van de dag waren geplaatst.

3 september 2021 - 15 zonnepanelen in Veenoord

De week van onze monteurs kwam vandaag tot zijn einde in Veenoord. Hier hebben zij vijftien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst op het dak van de schuur van de klant. Deze heeft direct doorgepakt door vandaag ook een EVBox Elvi laadpunt te laten installeren. Daarmee kan hij zijn zonne-energie direct gebruiken om zijn nieuwe elektrische auto op te laden en is hij dus zeer duurzaam bezig.

2 september 2021 - 14 zonnepanelen in Veenoord

Terwijl de zon volop schijnt gaan de zonnepanelen installaties door. Vandaag hebben de monteurs veertien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geïnstalleerd in Veenoord. De panelen zijn geplaatst in twee blokken om schaduwvorming van de pijpjes te voorkomen. Ze zijn keurig om het dakraam heen geplaatst en de klant kon aan het einde van de dag direct beginnen met het opwekken van de eigen zonne-energie.

1 september 2021 - 10 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

De maand is vandaag voor onze monteurs begonnen in Nieuw-Amsterdam. Hier hebben zij tien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst op het schuine dak van het huis van de klant. De ligging van het dak stond toe dat er op twee dakvlakken vijf zonnepanelen konden worden neergelegd. Hierdoor kan de klant een mooi rendement uit zijn zonnepanelen halen en profiteren van de voordelen hiervan.