29 oktober 2021 - 16 zonnepanelen in Schoonebeek

De maand is vandaag geëindigd in Schoonebeek. Hier hebben onze monteurs zestien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst op het schuine dak van de klant. Om maximaal vermogen op te wekken zijn de panelen zo hoog mogelijk geplaatst. Aan het einde van de dag toen alle panelen waren geplaatst was de klant zeer tevreden met het resultaat.

28 oktober 2021 - 12 zonnepanelen in Sleen

Vandaag moesten er twaalf DMEGC 370 Wp zonnepanelen worden geplaatst in Sleen. De klant wilde deze op zijn schuur hebben geïnstalleerd. Door de speciale dakbedekking moeten onze monteurs hier een speciaal systeem voor gebruiken. Echter was dit voor ons geen probleem en lagen de panelen keurig geplaatst op het dak.

27 oktober 2021 - 16 zonnepanelen in Musselkanaal

Vandaag hebben de monteurs zestien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geïnstalleerd in Musselkanaal. Deze klant heft voor ons gekozen op aanraden van zijn dochter en schoonzoon waar wij op 12 oktober 2021 zonnepanelen hebben geïnstalleerd. Deze was zeer tevreden en dus zijn er vandaag zonnepanelen gelegd in zeven rijen van twee of drie panelen. Wij hebben het vertrouwen waargemaakt, want ook vandaag was de klant zeer tevreden met het geleverde werk.

26 oktober 2021 - 32 zonnepanelen in Geesbrug

Op een bedrijfspand in Geesbrug hebben de monteurs vandaag 32 DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst. Om te besparen op de energierekening van het bedrijf is deze klant over gegaan op zonnepanelen. Een verstandige keuze, want zo profiteert hij optimaal van de voordelen van zonne-energie. Hij heeft ons direct aangeraden bij de eigenaar van de andere helft van het pand en ook daar gaan wij op 23 november 2021 32 zonnepanelen installeren.

22 oktober 2021 - 26 zonnepanelen in Veenoord

De week is vandaag voor de monteurs geëindigd in Veenoord waar zij 26 DMEGC 370 Wp zonnepanelen hebben geïnstalleerd op het platte dak van de klant. De klant wilde maximaal vermogen opwekken, dus het dak is helemaal vol gelegd waarbij alle panelen op het zuiden zijn gericht. Om zelfs nog meer zonne-energie op te wekken zullen wij hier in 2022 nog eens zestien extra zonnepanelen plaatsen op de schuur, maar deze moest eerst nog worden gerenoveerd.

21 oktober 2021 - 8 zonnepanelen in Emmen

De monteurs hebben vandaag in Emmen acht DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst bij en reeds tevreden klant over onze werkzaamheden. In het verleden hebben wij hier de groepenkast vervangen en de klant wilde nu graag zonnepanelen hebben. Ook dat hebben wij voor haar geregeld en wederom was zij zeer tevreden met de afgeleverde werkzaamheden.

20 oktober 2021 - 6 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

Nadat er gisteren bij de zoon was geïnstalleerd zijn er vandaag zes DMEGC 370 Wp zonnepanelen bij de moeder geïnstalleerd in Nieuw-Amsterdam. Het dak bood ruimte voor een beperkt aantal zonnepanelen, maar dat weerhield de klant er niet van om deze toch aan te schaffen. Alle kleine beetjes helpen en deze zes panelen zorgen toch nog voor een mooie opbrengst welke weer wordt bespaard op de energierekening.

19 oktober 2021 - 12 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

Een nieuwe week, een nieuwe installatie. Vandaag was dat in Nieuw-Amsterdam waar wij twaalf DMEGC 370 Wp zonnepanelen hebben geplaatst. Door het goede werk van onze monteurs lagen de panelen netjes geplaatst op het dak van de klant aan het einde van de dag. Deze was dan ook zeer tevreden met het resultaat en dat is maar goed ook, want morgen gaan wij zonnepanelen bij zijn moeder installeren.

15 oktober 2021 - 12 zonnepanelen in Emmen

Op deze zeer zonnige dag zijn de laatste panelen van de week geplaatst in Emmen. Hier hebben onze monteurs vandaag twaalf DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst. Dit huis is het perfecte voorbeeld van waar optimizers noodzakelijk zijn. Het grote gedeelte van de panelen ligt volledig in de zon, maar en klein deel valt aan het einde van de dag in de schaduw. Om opbrengstverlies te voorkomen hebben de monteurs dus vandaag de optimizers aan de zonnepanelen geïnstalleerd.

14 oktober 2021 - 18 zonnepanelen in Dalen

In Dalen hebben de monteurs vandaag achttien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geïnstalleerd op het platte dak van de klant. Hier was voldoende ruimte voor en de monteurs zijn dan ook vroeg in de ochtend aan de slag gegaan. Aan het einde van de dag waren alle zonnepanelen geplaatst en dus kan de klant vanaf nu optimaal profiteren van de voordelen van zonne-energie.

13 oktober 2021 - 12 zonnepanelen in Roden

De monteurs zijn vandaag naar Roden afgereisd om daar twaalf DMEGC 370 Wp zonnepanelen te installeren. Een maand geleden hebben wij hier al andere elektrawerkzaamheden uitgevoerd met het installeren van een nieuwe groepenkast en het aanleggen van het elektra voor de nieuwe keuken. Met de zonnepanelen van vandaag is de klant elektrotechnisch weer helemaal up to date en kan hij weer jaren vooruit.

12 oktober 2021 - 15 zonnepanelen in Stadskanaal

Vijftien DMEGC 370 Wp zonnepanelen, dat is wat de monteurs vandaag hebben geïnstalleerd in Stadskanaal. Op de garage was er voldoende ruimte om deze in drie rijen van vijf zonnepanelen te plaatsen. De monteurs zijn hier dan ook in het fijne herfstzonnetje mee aan de slag gegaan en zij hebben de panelen gedurende de dag keurig netjes geplaatst. De klant was zeer tevreden met het geleverde resultaat.

8 oktober 2021 - 8 zonnepanelen in Veenoord

De monteurs konden vandaag de week eindigen met een installatie van acht DMEGC 370 Wp zonnepanelen in Veenoord. De zonnepanelen konden eenvoudig in twee rijen van vier worden geplaatst. De klant kan vanaf nu optimaal gebruik maken van de voordelen welke zonnepanelen met zich me brengen terwijl de monteurs kunnen gaan genieten van hun welverdiende weekend.

7 oktober 2021 - 16 zonnepanelen in Gendt

Vandaag zijn onze monteurs naar het Gelderse Gendt afgereisd om hier zestien DMEGC 370 Wp zonnepanelen te installeren. Door de oost-west-opstelling van het huis was het voor de klant perfect om aan beide kanten van het huis acht zonnepanelen te plaatsen om zo gedurende de gehele dag zonne-energie op te wekken en zelf te gebruiken. Hij heeft ook direct door ons een EVBox Elvi laadpunt laten plaatsen en de groepenkast compleet laten vervangen waardoor zijn elektrische installatie is weer volledig up to date en deze weer jaren mee kan gaan.

6 oktober 2021 - 12 zonnepanelen in Nieuw-Amsterdam

De monteurs hebben vandaag twaalf DMEGC 370 Wp zonnepanelen geïnstalleerd in thuisdorp Nieuw-Amsterdam. Deze zijn zover mogelijk aan de rechter kant van het dak geplaatst om de schaduw van de bomen links van het huis zo min mogelijk invloed te laten hebben op de opbrengst. Omdat de reis kort was konden de monteurs vroeg aan de slag en lagen de zonnepanelen aan het inde van de dag keurig netjes geplaatst op het dak van de klant welke zeer tevreden was over de geleverde werkzaamheden.

5 oktober 2021 - 14 zonnepanelen in Schoonebeek

In Schoonebeek hebben onze monteurs vandaag veertien DMEGC 370 Wp zonnepanelen geplaatst op een combinatie van schuin en plat dak. Om zoveel mogelijk rendement uit het dak te halen is een optimaal legplan bedacht om zoveel mogelijk panelen kwijt te kunnen. De acht panelen op het schuine dak zorgen er samen met de zes panelen op het platte dak voor dat de klant een mooie hoeveelheid zonne-energie opwekt en kan profiteren van alle voordelen hiervan.

1 oktober 2021 - 10 Zonnepanelen in Emmen

Inmiddels is de herfst in volle hevigheid losgebroken, maar dat houdt de monteurs van Zeemanelektro.nl niet tegen om mooie zonnepanelen installaties te gaan verzorgen. Vandaag zijn dat tien DMEGC 370 Wp zonnepanelen in de wijk Rietlanden te Emmen. Omdat de zon op dit adres nergens door wordt gehinderd is er gekozen voor een installatie zonder optimizers. De ruimte op het dak was meer dan voldoende en aan het einde van de dag lagen de panelen er prachtig bij om de resterende zonnige dagen van het jaar nog mee te pakken.