Zeemanelektro.nl heeft zorgvuldig voor u uitgezocht welke panelen het beste zijn met de hoogste rendementen. Op deze pagina vindt u de panelen welke onze voorkeur hebben voor uw installatie. Heeft u toch liever een ander paneel? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en kunt u samen met één van onze medewerkers kijken naar de mogelijkheden.

Onze favoriete zonnepanelen

Zeemanelektro, uw vertrouwde partner met jarenlange ervaring in het vakkundig plaatsen van zonnepanelen. Als experts begrijpen we als geen ander wat er speelt in de dynamische wereld van zonne-energie. Onze kennis stelt ons in staat om u precies die zonnepanelen aan te bieden die perfect passen bij uw specifieke behoeften en de laatste ontwikkelingen in de markt weerspiegelen. Bij Zeemanelektro combineren we expertise met een persoonlijke benadering, zodat u met vertrouwen de overstap kunt maken naar duurzame energie. Ontdek hoe wij uw energieambities kunnen verwezenlijken.


Jinko Solar 430Wp Full-Black zonnepaneel

Ontdek het toonaangevende Jinko Solar N-type zonnepaneel, het absolute nummer 1 paneel geïnstalleerd door Zeemanelektro.nl. Met een indrukwekkend vermogen van 430 Wp en een volledig zwarte uitvoering, vormt dit paneel een stijlvolle toevoeging aan uw dak. Het zwarte frame en de afwezigheid van zichtbare strepen, gecombineerd met onze zwarte montagematerialen, zorgen voor een esthetisch verantwoorde look.

 Geniet van gemoedsrust met een garantie van 25 jaar op product en maar liefst 30 jaar op vermogen. Let op: optimizers of micro-omvormers worden niet standaard meegeleverd, maar kunnen worden toegevoegd voor een nog optimalere prestatie van uw systeem.

 Meer informatie over het Jinko Solar 430 Wp N-type zonnepaneel vindt u in de datasheet en op de officiële Jinko Solar-website via onderstaande links:

Ontdek de kracht en stijl van dit hoogwaardige zonnepaneel en breng uw duurzame energieproject naar een nieuw niveau met Zeemanelektro.nl.


SolarWatt 405 Wp zonnepaneel Glas-Glas Full Black

Ontdek het SolarWatt zonnepaneel, een opvallende keuze met zijn unieke Glas-Glas ontwerp, een onderscheidend kenmerk in vergelijking met de Jinko zonnepanelen. Hoewel het vermogen iets lager is, met 405 Wp, zal dit paneel op de lange termijn een hoger rendement opleveren. Dit is te danken aan de uitstekende opbrengststabiliteit die dit paneel kenmerkt.

Geniet van zekerheid met een garantie van 30 jaar op zowel het product als het vermogen, en profiteer daarnaast van 5 jaar volledige dekking. Let op: optimizers of micro-omvormers worden niet standaard meegeleverd, maar kunnen naar wens worden toegevoegd voor een nog optimalere prestatie van uw systeem.

Meer informatie over het SolarWatt 405 Wp Glas-Glas zonnepaneel is beschikbaar via onderstaande links:

SolarWatt 405 Wp datasheet
Solarwatt Glas-Glas zonnepanelen brochure

SolarWatt volledige dekking
SolarWatt website

SolarWatt glas glas zonnepaneel


Uw mogelijkheden en besparing direct inzichtelijk krijgen?