Alfen UCI Eve Single Pro-line

Met een compact ontwerp zonder afbreuk te doen aan de slimme functies van Alfen is de Eve Single Pro-line geschikt voor zakelijk en huiselijk gebruik en kan aan de muur of een paal worden gemonteerd. De gebruiksinterface is voorzien van een kleurenscherm met de mogelijkheid een logo te uploaden. Een geïntegreerde RFID-lezer ondersteunt gebruikersidentificatie en een MID-meter maakt financiële afwikkeling mogelijk. Internetverbinding via GPRS/ethernet met gegevens beschikbaar via vrij gekozen managementsystemen van derden.


Algemene specificaties

Technisch


Vermogen
3,7 kW tot en met 22 kW

Kabellengte
Stopcontact of vaste kabel van 5 of 8 meter

Type connector
Vaste kabel type 1 of 2 (type 2 stekkerhouder geïntegreerd)

Dynamic Load Balancing
Mogelijk door samenwerking met slimme meter

Fysiek


Zeer kleine moderne behuizing

Montage aan de wand of losstaand met optionele montagepaal

Full colour 3,5'' kleurendisplay

Inclusief RFID-kaartlezer

Display configureerbaar in verschillende talen

Europese A-kwaliteit: een solide en hoogwaardig product

Connectiviteit


MID-gecertificeerde kWh-meter voor verrekening van transactiekosten

SIM-lock vrij: vrije keuze voor de aanbieder van laaddiensten

Aanmelden met laadpas

Plug & Charge

Compatible met Cohere Maxem Energy ManagerUw nieuwe elektrische laadpaal direct door ons laten plaatsen?


Geavanceerde slimme functies

Toonaangevende slimme functies. Ondersteunt meerdere gebruikersprofielen, prijshiërarchieën, en afwikkelingen van financiële transacties. Het laadpunt kan ook communiceren met en reageren op andere slimme technologieën en oplossingen met gedeelde standaarden en open protocollen.


Selecteer en wissel van managementsysteem

Kan worden gebruikt met Alfen's eigen mangamentsysteem of worden geïntegreerd met ieder OCPP-conform backoffice voor registratie van energieverbruik, transactiegeschiedenis en toegang op afstand voor diagnostiek en upgrades.


Full-colour 3,5” scherm met mogelijkheid een logo te uploaden

Een kleinere versie van het zeer geliefde scherm van Alfen's grotere vlaggenschip oplaadpunt. Het scherm begeleidt de gebruiker door het laadproces. Zijn populaire functie een logo te uploaden biedt ook een unieke kans de lader van een merknaam te voorzien.Gemaakt om te doorstaan

Alle producten zijn ontworpen om robuust, veilig en betrouwbaar te zijn. Ze zijn gebouwd in de Nederlandse Alfen-fabriek gebruikmakend van hoogwaardige componenten en worden rigoureus getest en onafhankelijk gecertificeerd. Ieder model wordt standaard geleverd met garantie en een optioneel dienstenpakket met service level agreement.


Ontworpen voor integratie

Alle Alfen-laadstations zijn ontworpen om laadsnelheden te maximaliseren en het energiegebruik te optimaliseren terwijl de netaansluiting gewaarborgd blijft. Dit maakt ze uitermate geschikt voor integratie en interoperabiliteit met zelf-opgewekte hernieuwbare energie, energieopslag en flexibele energietarieven.


Alfen slim laadnetwerk

Netwerk met tot 100 Alfen oplaadpunten met enkele laadcontacten of 50 oplaadpunten met dubbele laadcontacten op één locatie. Verdeel het laden continue over alle ladende voertuigen om de oplaadsnelheden te maximaliseren binnen de beschikbare lokale netcapaciteit. Bevat ook de optie om laadprioriteiten op maat in te stellen.