Laadpaal inclusief nieuwe groepenkast

Wilt u een laadpaal laten installeren, maar heeft u nog een ouderwetse stoppenkast? Dan is dit het moment om uw elektrische installatie volledig te laten aanpassen en direct een nieuwe groepenkast bij uw laadpaal te nemen.


De onveilige stoppenkast

Vele huishoudens maken nog gebruik van de ouderwetse stoppenkast. In de huidige tijd voldoet deze vaak niet meer aan de eisen die tegenwoordig gelden voor een elektrische installatie volgens de NEN 1010. Zo is er vaak geen hoofdschakelaar aanwezig en is er sprake van onvoldoende aardlekbeveiliging. Uitbreiden is in dat geval vaak zeer onverstandig en zal door geen enkele InstallQ erkend installateur worden gedaan. Om u laadpaal dan toch aan te sluiten is een geheel nieuwe groepenkast de enige oplossing.


Een laadpaal in combinatie met een nieuwe groepenkast?


Erkend installateur met zegelrecht

Zeemanelektro.nl is InstallQ erkend installateur en tevens lid van Techniek Nederland. Wij hebben zegelrecht en mogen daardoor in tegenstelling tot verschillende andere laadpalen installateurs de zegel van uw netwerkbedrijf verbreken. Hierdoor kunnen wij naast het installeren van uw laadpaal ook direct uw ouderwetse stoppenkast vervangen voor een nieuwe groepenkast. Hierdoor kunnen wij u een volledig verzorgde en tevens veilige elektrische installatie garanderen na afloop van de installatie. Benieuwd naar ons volledige groepenkasten programma? Kijkt u dan eens op Nieuwegroepenkast.nu.