Scope inspecties

Zeeman Elektro - uw betrouwbare partner voor elektrotechnische oplossingen. Wij begrijpen dat elektriciteit onmisbaar is, maar ook dat het belangrijk is om de veiligheid van uw installatie te waarborgen. Daarom bieden wij SCIOS keuringen aan, uitgevoerd volgens de normen van Stichting SCIOS, om ervoor te zorgen dat uw elektrische installaties periodiek en vakkundig worden gecontroleerd.

Waarom SCIOS Keuring via Zeemanelektro?

Vertrouw op onze expertise, want wij zijn SCIOS gecertificeerd voor Scope 8 (Elektrische installaties), Scope 10 (Elektrisch materieel op brandrisico), en Scope 12 (Zonnestroominstallaties). Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste standaarden en de richtlijnen van SCIOS nauwlettend volgen.


Waarom SCIOS Keuring belangrijk is?

Elektrische installaties zijn kwetsbaar en het periodiek inspecteren ervan is niet alleen een wettelijke verplichting maar ook een noodzaak voor uw eigen veiligheid en die van uw (on)roerende bezittingen. Verzekeraars verscherpen de eisen hierover, dus laat u goed informeren om onaangename verrassingen te voorkomen.


Wij bieden: Inspectie, Onderhoud, en Service

Bij Zeeman Elektro gaan we verder dan alleen het ontwerpen en leveren van elektronische systemen. We bieden ook keuringen, inspecties, en onderhoudsservices aan. Onze gecertificeerde experts zorgen ervoor dat uw installatie voldoet aan de geldende normen. Onze bevindingen worden gedetailleerd vastgelegd in een rapportage, waardoor u altijd transparantie heeft over de status van uw elektrische installaties.


Voordelen van Periodiek inspecteren

Door regelmatige inspecties bij Zeeman Elektro uit te laten voeren, profiteert u van verschillende voordelen:

  • U voldoet altijd aan de verplichtingen van verzekeraars.
  • U werkt altijd met een veilige installatie.
  • Preventieve opsporing van onvolkomenheden voorkomt tijdsverlies en bespaart kosten door het uitblijven van schade.

Kies voor zekerheid en duurzaamheid met Zeeman Elektro. Neem vandaag nog contact met ons op om een SCIOS keuring te plannen en uw elektrische installaties in topconditie te houden. Wij staan voor u klaar met professioneel advies en hoogwaardige dienstverlening.