Esdec montagemateriaal voor schuine en platte daken

De manier waarop uw zonnepanelen worden gemonteerd is ontzettend belangrijk. Het zou namelijk erg teleurstellend zijn als uw dak direct schade of lekkage oploopt bij slecht weer als gevolg van een slechte bevestiging. Bij Zeemanelektro.nl maken we gebruik van het Esdec montagesysteem, geschikt voor zowel schuine als platte daken. Dit systeem is ontworpen om bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden en is daarom ideaal voor de installatie van uw zonnepanelen.


Alle voordelen van het Esdec montagesyteem op een rij

  • Lichtgewicht en toch stevig, met een mooie afwerking (inclusief zwarte optie).
  • Bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals storm, regen, brand en sneeuw.
  • Geschikt voor alle soorten daken, zowel schuin als plat.
  • Voor montage hoeft niet geboord te worden, wat betekent dat het dak intact blijft en schade of lekkage wordt voorkomen.
  • Voldoet aan alle veiligheidseisen, waardoor uw zonnepanelen stevig en veilig zijn gemonteerd.
  • Wordt geleverd met 20 jaar garantie, waardoor u langdurige zekerheid heeft over de prestaties en duurzaamheid van uw zonne-energiesysteem.

Wilt u direct inzicht krijgen in uw mogelijkheden en potentiële besparing?


Montagemateriaal pannendak

Het ClickFit EVO Pannendak montagesysteem is geschikt voor elk type pannendak. Het bestaat uit slechts vier componenten en heeft een volledig zwarte afwerking.

Dankzij het unieke ontwerp van ClickFit EVO Pannendak is boren in de dakconstructie niet langer nodig. De innovatieve haak- en kliktechnologie zorgt voor een solide en stevige PV-installatie, zonder het dak van de eindgebruiker te beschadigen. Door de rails op de dakhaken te klikken in plaats van te schroeven, hoeven alleen de PV-panelen nog te worden vastgeschroefd. ClickFit EVO Pannendak biedt een grote mate van montageflexibiliteit. Zonnepanelen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. Als u toch liever wilt schroeven in plaats van haken, bevat de dakhaak nog steeds een schroefoptie.


Sterk en betrouwbaar

ClickFit EVO Pannendak is gemaakt van robuuste materialen zoals hoogwaardig aluminium en Magnelis staal. Dit type staal staat bekend om zijn lange levensduur en uitstekende weerstand tegen corrosie. Bovendien is het staal voorzien van een zelfherstellende coating, waardoor het systeem bestand is tegen beschadigingen. ClickFit EVO Pannendak is uitgebreid getest onder extreme weers-, wind-, vuur- en sneeuwomstandigheden. Het systeem wordt geleverd met een garantie van twintig jaar, wat de betrouwbaarheid ervan onderstreept.


Montagemateriaal plat dak

FlatFix Fusion is ontworpen voor gebruik op vrijwel alle platte daken. Het is gemaakt van duurzame, sterke en lichte materialen zoals aluminium en hoogwaardig kunststof, versterkt met glasvezels. Deze materialen zorgen niet alleen voor een zeer stevige constructie, maar verminderen ook het totale gewicht van de PV-installatie. Thermische ontkoppeling beschermt de dakbedekking tegen schade door uitzetting en krimp van het systeem bij temperatuurschommelingen.

Met FlatFix Fusion kunt u zonnepanelen monteren in verschillende configuraties. U kunt de PV-installatie zowel in een noord-zuidopstelling als in een duale opstelling (oost-west) plaatsen, zonder dat daar extra componenten voor nodig zijn. Deze eigenschappen maken FlatFix Fusion geschikt voor zowel grote als kleine dakoppervlaktes.


Samenwerking met SolarEdge

In samenwerking met SolarEdge biedt Esdec unieke accessoires aan voor kabelmanagement, aarding en vereffening. Bovendien heeft Esdec samen met SolarEdge een optimizerklem ontwikkeld. Deze klem maakt het eenvoudig en veilig om optimizers aan de PV-installatie te bevestigen dankzij het handige klik-systeem.


Andere type daken

Heeft u een ander type dak waarop u uw zonnepanelen wilt laten installeren? Neem dan gerust contact met ons op. De vakmensen van Zeemanelektro.nl staan klaar om u deskundig advies te geven en samen met u mee te denken over de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Op die manier kunnen uw zonnepanelen ook op uw type dak worden geïnstalleerd, precies zoals u dat wilt.