Visie Sietse Zeeman

Vanaf 1992 ben ik werkzaam in de elektrotechniek. Begonnen bij een kleine installateur in Dalen als leerling monteur en bij dit bedrijf doorgegroeid tot eerste monteur. Na de werkgever in Dalen één jaar werkzaam geweest als NEN 3140 inspecteur waarna ik in 2001 bij een middelgroot installatiebedrijf in Coevorden werd gevraagd om als projectleider elektrotechniek te komen werken.

Vanaf 1 oktober 2008 run ik Zeemanelektro.nl op een manier waarvan ik denk dat het organisatorisch en kwalitatief het beste is, waarbij mij een gezond en modern bedrijf voor ogen staat met een vaste en tevreden klantenkring.


Er is bij de klant vaak onwetendheid hoe het elektrawerk moet worden geklaard. Door mijn jarenlange ervaring ben ik er achter gekomen dat een klant met zijn vragen over elektrawerk graag uitgelegd wil hebben wat het in zijn/haar situatie inhoud en wat dat gaat kosten. Zo wordt er bij Zeemanelektro.nl ook gewerkt. Er wordt geluisterd en overlegd en daarna worden de werkzaamheden op een projectmatige manier uitgewerkt en als één geheel naar u teruggekoppeld met een duidelijk overzicht met vaste prijzen en eventuele meerprijzen.

Zeemanelektro.nl is een volwaardig elektrotechnisch bedrijf en aangesloten bij de Techniek Nederland. Wij zijn InstallQ erkend installateur en beschikken over zegelrecht bij alle netwerkbedrijven in Nederland. Toch wordt er een andere manier van bedrijfsvoering bedreven als bij de traditionele installateur. In het verleden was het allemaal overzichtelijker, de keuzes in materialen en werkzaamheden waren beperkter en daar kon de installateur zijn magazijn op inrichten. Tegenwoordig verandert het aanbod bijna met de dag en om daar op in te springen als installateur moet je niet meer afhankelijk zijn van een handmatige administratie en een volgepakt bemand magazijn. Bij Zeemanelektro.nl is de administratie volledig geautomatiseerd en wordt uw project of klus vanaf de werkopname tot aan de oplevering gekoppeld aan een projectnummer die het hele traject uniek blijft voor uw klus.

Het magazijn is bij Zeemanelektro.nl minimaal, maar het aanbod is overweldigend De inkoop gebeurd bij groothandels die vanuit enorme pakhuizen vol installatiemateriaal het nieuwste materiaal dat vandaag wordt besteld morgen kunnen leveren. Door deze manier van werken worden er grote besparingen gemaakt op zowel de administratie als het magazijn beheer waardoor de uurprijzen naar beneden kunnen en de kans op fouten binnen de organisatie stukken kleiner wordt.

Tot slot nog een aantal punten waar Zeemanelektro.nl voor staat en waar u ons aan kunt houden:

  • Zeemanelektro.nl is altijd bereikbaar;
  • Afspraak is afspraak;
  • Strakke planning;
  • Altijd A-kwaliteit;
  • Gewaarborgde garantie.