coevorden-elektricien

Elektricien Coevorden

U bent op zoek naar een elektricien in Coevorden?

Zeemanelektro voert elektra werkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven in de wijde omgeving van vestingstad Coevorden. Zeemanelektro is KvINL erkend elektro installateur, tevens zijn wij lid van de branche-organisatie Uneto/Vni. Voor het uitvoeren van elektrowerk in de gemeente Coevorden rekenen wij geen voorrijkosten.

Allround elektro bedrijf voor Coevorden:

Zeemanelektro is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf met als specialiteit het aanleggen van duurzame elektrische installaties zoals het plaatsen van zonnepanelen en het installeren van laadpalen voor elektrische auto's. Naast de duurzame elektrische installaties kunnen wij u van dienst zijn voor bijna al het denkbare elektro technische installatiewerk zoals:

 • Oplossen van stroom/elektra storingen in geheel Coevorden
 • Het aanleggen van elektrische installaties
 • Het uitbreiden van elektrische installaties
 • Verlichting aanleggen
 • Stopcontacten aanleggen
 • Meterkast uitbreiden
 • Elektrische motoren aansluiten
 • Groepenkast vervangen
 • Groepenkast vernieuwen
 • Groepenkast installeren
 • Datanetwerken aanleggen

Zeemanelektro is erkend installateur, dat betekent dat er hoge eisen worden gesteld aan het door ons aangelegde elektrawerk. Monteurs van Zeemanelektro volgen ieder jaar een opfrissingscursus m.b.t. de NEN1010 voor het aanleggen van elektrische installaties. Door het laten uitvoeren van elektrowerk door Zeemanelektro in Coevorden bent u verzekerd van een absoluut veilige installatie in uw huis of bedrijfspand.

A-merken elektro materiaal:

Zeemanelektro maakt alleen gebruik van A-merken elektrotechnisch installatiemateriaal zoals Busch-Jaeger, Gira, ABB, Eaton, Hager. Dit in combinatie met de installatie door elektromonteurs met minimaal een niveau 4 opleiding en 5 jaar ervaring als zelfstandig elektromonteur garandeert topkwaliteit elektrowerk tegen de beste garanties en voorwaarden.

U zoekt met spoed een elektricien in Coevorden?

Zeemanelektro heeft voor de omgeving Coevorden een 24 uurs storingdienst voor elektra storingen bij woonhuizen of bedrijven. Heeft u een storing in uw elektrische installatie twijfel dan niet contact met ons op te nemen.

Voor elektrastoringen binnen onze normale openingstijden kunt u bellen met 0591-858156, voor elektrastoringen buiten onze reguliere werktijden (ma t/m vrij 08:00 tot 17:00, zat 08:00 tot 12:00) kunt u bellen met 06-15886432.

 

Werkgebied Zeemanelektro rondom Coevorden:

Zeemanelektro is actief in de wijde omgeving van Coevorden. Het werkgebied van Zeemanelektro in de omgeving Coevorden bevat ook de dorpen, Dalen, Sleen, Schoonoord, Aalden, Oosterhesselen, Geesbrug, Steenwijksmoer, Gees, Dalerpeel, Noord Sleen, Erm, Meppen, Zweeloo, Wachtum, Dalerveen, De Kiel, Zwinderen, 't Haantje, Wezup, Benneveld, Holsloot, Stieltjeskanaal, Wezuperbrug, Nieuwe Krim, Achterste Erm, Diphoorn