Elektricien Peize

U bent op zoek naar een elektricien in Peize?

Zeemanelektro.nl voert elektra werkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven in de wijde omgeving van Peize. Zeemanelektro.nl is InstallQ erkend elektra installateur met zegelrecht. Tevens zijn wij lid van de branche-organisatie Techniek Nederland.


Allround elektro bedrijf

Zeemanelektro.nl is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf met als specialiteit het aanleggen van duurzame elektrische installaties zoals het plaatsen van zonnepanelen en het installeren of uitbreiden van groepenkasten. Naast de duurzame elektrische installaties kunnen wij u van dienst zijn voor bijna al het denkbare elektrotechnische installatiewerk zoals:

Zeemanelektro.nl is InstallQ erkend elektra installateur met zegelrecht. Tevens zijn wij lid van de branche-organisatie Techniek Nederland. Dat betekent dat er hoge eisen worden gesteld aan de elektrawerkzaamheden. Monteurs van Zeemanelektro.nl volgen ieder jaar een bijscholingscursus m.b.t. de NEN 1010 voor het monteren van groepenkasten en overig elektrawerk. Bij de keuze voor het laten uitvoeren van uw elektrawerk door de vakmensen van Zeemanelektro.nl bent u verzekerd van een veilige installatie in uw huis of bedrijfspand.

U zoekt met spoed een elektricien in Peize?

Zeemanelektro.nl heeft voor Peize en omgeving een 24 uurs storingsdienst voor stroomstoringen bij woonhuizen of bedrijven. Heeft u een storing in uw elektrische installatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

  • Voor stroomstoringen binnen onze normale openingstijden kunt u bellen met 0591-858156;
  • Voor stroomstoringen buiten onze reguliere werktijden (maandag t/m vrijdag, 08:00 tot 17:00, zaterdag, 08:00 tot 12:00) kunt u bellen met 06-15886432.

Voor stroomstoringen zullen onderstaande kosten in rekening worden gebracht:

  1. €52,50 per uur exclusief btw exclusief materiaalkosten (naar boven afgerond op halve uren);
  2. €52,50 per uur reistijd exclusief btw (naar boven afgerond op halve uren);
  3. €0,30 per gereden kilometer exclusief btw (naar boven afgerond op hele kilometers);
  4. De kosten voor de benodigde materialen om de storing te verhelpen.

Het totaalbedrag kan direct na herstel van de installatie per pin worden betaald bij de monteur.