Elektricien Oldenzaal

U bent op zoek naar een elektricien in Oldenzaal?

Zeemanelektro voert elektra werkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven in de wijde omgeving van Oldenzaal. Zeemanelektro is InstallQ erkend elektro installateur. Tevens zijn wij lid van de branche-organisatie Techniek Nederland.


Allround elektro bedrijf

Zeemanelektro is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf met als specialiteit het aanleggen van duurzame elektrische installaties zoals het plaatsen van zonnepanelen en het installeren van laadpalen voor elektrische auto's. Naast de duurzame elektrische installaties kunnen wij u van dienst zijn voor bijna al het denkbare elektrotechnische installatiewerk zoals:

Zeemanelektro is erkend InstallQ installateur. Dat betekent dat er hoge eisen worden gesteld aan de elektrawerkzaamheden. Monteurs van Zeemanelektro / nieuwegroepenkast.nu volgen ieder jaar een bijscholingscursus m.b.t. de NEN 1010 voor het monteren van groepenkasten en overig elektrawerk. Bij de keuze voor het laten uitvoeren van uw elektrawerk door de vakmensen van Zeemanelektro bent u verzekerd van een veilige installatie in uw huis of bedrijfspand.

U zoekt met spoed een elektricien in Oldenzaal?

Zeemanelektro heeft voor Oldenzaal en omgeving een 24 uurs storingsdienst voor elektra storingen bij woonhuizen of bedrijven. Heeft u een storing in uw elektrische installatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

  • Voor elektrastoringen binnen onze normale openingstijden kunt u bellen met 0591-858156.
  • Voor elektrastoringen buiten onze reguliere werktijden (maandag t/m vrijdag, 08:00 tot 17:00, zaterdag, 08:00 tot 12:00) kunt u bellen met 06-15886432.


Voor elektrastoringen zullen onderstaande kosten in rekening worden gebracht:

  1. €52,50 per uur exclusief btw exclusief materiaalkosten (naar boven afgerond op hele uren).
  2. €52,50 per uur reistijd exclusief btw (naar boven afgerond op hele uren).
  3. €0,30 per gereden kilometer exclusief btw (naar boven afgerond op hele kilometers).
  4. De kosten voor de benodigde materialen om de storing te verhelpen.
  5. €52,50 exclusief btw starttarief binnen onze normale openingstijden of €105,00 exclusief btw starttarief buiten onze reguliere werktijden.

Het totaalbedrag dient direct na herstel van de installatie per pin te worden betaald bij de monteur.